Castra Syd välkomnar Hiwa Rasho som Konsult

Castra har den stora glädjen att välkomna ännu en konsult till gänget i Syd!

Hiwa är en junior talang som nyligen avslutat en utbildning till Kravanalytiker, något han brinner för.

Parallellt med studierna har han arbetat med lite olika saker.

Hiwa är en konsult med helt rätt inställning och stort driv. Hans första uppdrag som Castra konsult är att arbeta med analys, support och koordinering på ett företag i mobilbranschen.

Vi ser fram emot att följa och stötta Hiwa på resan så att han kan nå sin fulla potential, och är oerhört glada att han startar hos oss!

Castra Syd välkomnar Erika Wallberg som Senior Konsult!

Vi har den stora glädjen att välkomna ännu ett ess till gänget i Syd!

Erika har gedigen bakgrund inom Projekt-, Process- och förändringsledning från Telekombranschen.

Hon har en bred kompetens, där hennes roller även innefattat arbete med test, ERP implementationer, SAP CRM och mycket mer.

Hennes första uppdrag som Castrakonsult är som Kravanalytiker på ett internationellt företag.

Erika är en  varm person med stort driv, hon är analytiskt lagd och ser lösningar på komplexa problem. Hon är en duktig kommunikatör som skapar ordning och reda omkring sig.

Varmt välkommen Erika!

Castra Väst välkomnar Claes Djup!

Castra Väst välkomnar Claes Djup som nyanställd managementkonsult . Claes är en positiv och engagerad person som brinner för nya utmaningar, förändring och utveckling. Hans främsta färdigheter består i förändringsledning, verksamhets- och affärsutveckling. Kombinationen av management och entreprenörskap samt en bred teknisk bakgrund gör att han levererar verkliga effekter i en förändring.
Välkommen till Castra Claes!

  

Castra Syd välkomnar Magnus Olsson som ny konsult!

Castra välkomnar med glädje Magnus Olsson till gänget i Syd. Magnus är en senior Projektledare med stort driv och engagemang. Han har framförallt drivit tekniska projekt inom banksektorn. Magnus sprider enormt mycket glädje och energi, han är en fena på att nätverka och skapa nya kontakter. Vi är oerhört glada att Magnus startar hos oss!

Castras managementverksamhet är rullar på . Häng med!

Vår managementsatsning består av högkompetenta verksamhetsutvecklare, projektledare, organisationskonsulter och affärskonsulter.

Detta är ytterligare ett exempel på vad Castra kan erbjuda personer som vill något utöver det vanliga.

Castra har en mängd ramavtal, stenhårt nischade verksamheter och en sälj- och rekryteringsstyrka som få andra!

Har du en idé om att starta någon verksamhet under Castras varumärke eller vill du hoppa på ett befintligt bolag? Hör då av dig till Mikael Hammarin på 0733-152400, skicka en ansökan på hemsidan eller maila mikael.hammarin@castra.se

Castra Syd välkomnar Richard Frank som senior konsult!

Vi har den stora glädjen att välkomna ännu en kollega till gänget i Syd!

Richard har en gedigen erfarenhet inom projektledning där han lett projekt nationellt såväl som internationellt.

Han har dessutom en teknisk bakgrund och förmåga att fördjupa sig i tekniken. Richards första uppdrag som konsult hos Castra är som säkerhetschef där han bland annat jobbar med GDPR. Vi är jätteglada att du har börjat hos oss Richard!

Castras nya rekrytering omnämns i Computer Sweden

Han ska casta för Castra i öst

Göteborgsbaserade konsultbolaget Castra har rekryterat Semir Jasarevic till rollen som vd på Castra Öst och Castra Öst Systemutveckling. Han började den 8 januari och kommer närmast från Centric i Stockholm.
– Jag ser mycket fram emot att börja som vd på Castra Öst och bli en del av Castra Groups fantastiska resa. Det finns en mycket bra grund att arbeta vidare på. Ett tydligt erbjudande, kompetenta konsulter som både har lång och relevant erfarenhet, samtidigt som hela koncernen har en otroligt positiv trend. Jag tycker att det finns en stor potential då vårt erbjudande uppmanar till frihet, engagemang och transparens. Det går helt i linje med vad jag tror att ett modernt och framgångsrikt företag behöver för att locka kompetenta kollegor och framförallt att få dem att stanna, säger han om sitt nya uppdrag.
– Vi möter stor efterfrågan från våra kunder i både Stockholmsområdet och i de norra regionerna av Sverige. Med den expansion som Castra står inför är Semir Jasarevic en viktig medspelare i vårt team, säger Castras operativa chef Elin Nilsson.


Castras systemutvecklingsområde växte med 21%!

Bokslut för det brutna räkenskapsåret 2016/2017 är nu klart.

Castras systemutvecklingsområde växte med 21 procent.

Detta är en följd av alla medarbetares engagemang, säger VD, Mikael Hammarin.

Detta är ytterligare ett exempel på vad Castra kan erbjuda personer som vill något utöver det vanliga.

Castra har en mängd ramavtal, stenhårt nischade verksamheter och en sälj- och rekryteringsstyrka som få andra!

Har du en idé om att starta någon verksamhet under Castras varumärke eller vill du hoppa på ett befintligt bolag? Hör då av dig till Mikael Hammarin på 0733-152400 eller mikael.hammarin@castra.se

Årsbokslut Castra: Certifierade av Great Place to Work

Bolaget blev under verksamhetsåret certifierat av ”Great Place to Work”. Certifieringen grundar sig på Great Place to Work internationella standard för utvärdering av arbetsplatser.
Detta innebär att Great Place to Work Sverige har genomfört en grundlig utvärdering av medarbetarnas uppfattning om Trovärdighet, Respekt, Rättvisa, Stolthet och Kamratskap i organisationen.
En omfattande genomgång av arbetsplatskulturen, d.v.s den miljö och förutsättningar organisationen skapar för sina medarbetare, har också gjorts.
”Oerhört roligt och ett bevis på att våra tankar om delaktighet, påverkansmöjligheter och respekt för individens egna val och möjligheter fungerar”, säger VD Mikael Hammarin.

”Detta är dock bara början och vår ambition är att jobba ännu hårdare med detta framöver. Vi har nått en bit, men det finns alltid mer att göra”, fortsätter Mikael