Castra Syd välkomnar Jaimee Bensky som konsult!

Castra har den stora glädjen att välkomna ännu en kollega till gänget i syd.

Jaimee är en driven, energisk och kommunikativ konsult. Hon har stor erfarenhet av kommunikation, marknadsföring och Projektkoordinering. Hon trivs med att vara “spindeln i nätet”   och ser till att få saker gjorda.

Hennes första uppdrag som Castra konsult är som Projektkoordinator i ett förändringsprojekt på ett större bolag i regionen.

Vi är oerhört glada att Jaimee startar hos oss och önskar henne varmt välkommen!

Vårkonferensen gick av stapeln i ett strålande soligt Helsingfors

Årets vårkonferens gick av stapeln i Helsingfors som visade sig från sin bästa sida och bjöd på sol och härlig vårvärme!

Förutom teambuilding och sedvanliga konferenspass bjöds det på en härliga galamiddag för att fira att Castra nu är över 100 anställda konsulter!
– Vi arbetar strategiskt utifrån vår Vison 300 och att vi redan nu är 100 konsulter gör att vi ligger före planen. Vi har under året arbetat mycket med fokus på vår internkultur och medarbetarskapet, vilket bidrar till att våra konsulter lockar till sig nya konsulter,säger Elin Nilsson, COO på Castra Group

Castra välkomnar Daniel Pennbrant!

Castra välkomnar Daniel Pennbrant!

Daniel är ytterligare ett tillskott i Castras industri-segment. Han har flerårig erfarenhet som mekanisk ingenjör, med inriktning mot svetsade stålkonstruktioner och vardagen består av konstruktion i CAD-verktyget Inventor och där även hållfastighetsanalyser utförs.

Som konsult är Daniel van vid alla typer av företag både i Sverige och Norge, men offshore-industrin har varit dominerande. För närvarande sitter Daniel sedan fem år tillbaka på uppdrag på Envac, ett företag som producerar smarta sophanteringsrörsystem under mark.

Daniel bor mer eller mindre i Mölndal, spelar trummor och fotograferar landskap på fritiden.

Hjärtligt välkommen till Castra!

Castra Stockholm välkomnar Martin Hagwall som konsult!

Castra Stockholm har den stora glädjen att välkomna en ny konsult till vårt härliga team!

Martin Hagwall är i grunden Civilekonom med sex års erfarenhet som VD på Svenska Branschforum AB. Han har även agerat projektledare med fokus på systemutveckling samt Scrum Master.
Martins positiva inställning och konsultmässighet kommer att vara till stor nytta för oss på Castra och våra kunder.

Hans första uppdrag på Castra blir som Scrum Master hos en direktkund.

Hjärtligt välkommen till Castra!

Castras nya rekrytering i Mellansverige omnämns i Computer Sweden

Castra rustar i mitten


Mikael Fjellström blir ny VD på Castra Mellansverige. Han började sitt uppdrag den 1 mars och kommer närmast från Centrik i Linköping.

– Det ska bli mycket spännande att ta mig an rollen som ansvarig för Mellansverige med de stora investeringar i regionen som pågår och planeras här och med de tillväxtmål Castra har, säger Mikael Fjellström.

– Region Mellansverige är ett enormt intressant område för oss och en region där vi möter stor efterfrågan från kunder. Med våra expansionsplaner och tillväxtmål är Mellansverige en strategiskt viktig region. Mikael är efterlängtad hos oss och en viktig medspelare i vårt Castrateam, säger Elin Nilsson, operativ chef på Castra.

Computer Sweden

Castra Syd välkomnar Hiwa Rasho som Konsult

Castra har den stora glädjen att välkomna ännu en konsult till gänget i Syd!

Hiwa är en junior talang som nyligen avslutat en utbildning till Kravanalytiker, något han brinner för.

Parallellt med studierna har han arbetat med lite olika saker.

Hiwa är en konsult med helt rätt inställning och stort driv. Hans första uppdrag som Castra konsult är att arbeta med analys, support och koordinering på ett företag i mobilbranschen.

Vi ser fram emot att följa och stötta Hiwa på resan så att han kan nå sin fulla potential, och är oerhört glada att han startar hos oss!

Castra Syd välkomnar Erika Wallberg som Senior Konsult!

Vi har den stora glädjen att välkomna ännu ett ess till gänget i Syd!

Erika har gedigen bakgrund inom Projekt-, Process- och förändringsledning från Telekombranschen.

Hon har en bred kompetens, där hennes roller även innefattat arbete med test, ERP implementationer, SAP CRM och mycket mer.

Hennes första uppdrag som Castrakonsult är som Kravanalytiker på ett internationellt företag.

Erika är en  varm person med stort driv, hon är analytiskt lagd och ser lösningar på komplexa problem. Hon är en duktig kommunikatör som skapar ordning och reda omkring sig.

Varmt välkommen Erika!

Castra Väst välkomnar Claes Djup!

Castra Väst välkomnar Claes Djup som nyanställd managementkonsult . Claes är en positiv och engagerad person som brinner för nya utmaningar, förändring och utveckling. Hans främsta färdigheter består i förändringsledning, verksamhets- och affärsutveckling. Kombinationen av management och entreprenörskap samt en bred teknisk bakgrund gör att han levererar verkliga effekter i en förändring.
Välkommen till Castra Claes!