Castra skänker 10 000kr till Barndiabetesfonden

Julgåva

Castra skänker i år 10 000 kr till Barndiabetesfonden.

På Castra arbetar vi utifrån våra kärnvärden -respekt, glädje och mervärde. Vi tror på att göra gott. Inte bara för våra kunder – utan för alla runt omkring oss. 

God Jul önskar Castra!

Claes Svensson ny rekryt till Stockholm

Claes Olof är en erfaren projektledare från telekombranschen. Han har drivit många projekt och förstudier inom områden som produktutveckling, IT-utveckling, teknisk utveckling, plattformsbyten och organisationsutveckling.

Claes är PMI-certifierad, har gått på Handels i Stockholm och är van att organisera och leda. Bland meriterna kan nämnas att han lett utvecklingen av Telias autogirofunktion, inkassofunktion och utvecklat Telias elektroniska fakturering via internetbankerna.

 

 

Hjärtligt välkommen till Castra.

Castra har den stora glädjen att välkomna ännu en stjärna till gänget i syd, Linda Pettersson!

Castra har den stora glädjen att välkomna ännu en stjärna till gänget i syd, Linda Pettersson!

Linda har de senaste åren jobbat som executive assistant  inom el och energi. Nu har Linda börjat en spännande roll som  administratör på ett stort bolag inom möbelbranschen.  Linda bidrar med mycket glädje och energi på sin arbetsplats, samtidigt som hon är en person som hon alltid utför sitt arbete med hösta kvalitet och noggrannhet. Linda missar aldrig en viktig detalj och hon är väldigt ambitiös.  

Vi är oerhört glada att Linda startar hos oss, och hälsar henne varmt välkommen!

Vi välkomnar Mona som nyanställd på Castra i Stockholm

Mona Isaksson har lång erfarenhet av verksamhetsanalys och kravhantering mot systemutveckling. Kravhanteringen innefattar kravinsamling, kravanalys, dokumentering av krav samt fortlöpande uppdatering och korrigering av krav i agila utvecklingsprojekt. Mona har en lång erfarenhet inom försäkringsbranschen och har haft flera olika roller på företaget under drygt 20 år. Som person är Mona vetgirig, ambitiös, strukturerad och engagerad. 


Välkommen Mona!

Vi vill med stor glädje välkomna Linus Bårström som ny konsult här hos Castra Syd!

Vi vill med stor glädje välkomna Linus Bårström  som ny konsult här hos Castra Syd!

Linus är systemutvecklare och är väldigt duktig på att knacka kod och han kan många programmeringsspråk. Innan han började på Castra  jobbade han med spelutveckling och infrastruktur.  Linus är mycket noggrann i sitt arbete och ser alltid till att den kod han lämnar efter sig är välskriven. Linus sprider mycket glädje och är alltid vänlig mot folk runt omkring honom. Varmt välkommen till oss Linus, vi är glada att ha dig här!

Vi hälsar Richard Fält välkommen till Castra Linköping

Richard är en erfaren kravställare och analytiker inom utveckling av produkter, tjänster och  verksamhetsprocesser. Han har arbetat i närmare 14 år inom Medtech och arbetar nu med digitalisering inom offentlig förvaltning. Välkommen Richard !

Castrakonsult får uppdrag som Metodspecialist/Coach

En av Castras seniora konsulter har fått ett uppdrag som metodspecialist/coach inom automotive. Uppdraget innebär att konsulten ska leverera träning, coachning, support och kvalitetssäkring till olika projekt hos kunden. Detta så väl till traditionella projekt som till agila projekt. 

Vi hälsar Martin Erlandsson välkommen till Castra Väst!

Martin är en veteran inom Teknisk IT Projektledning med erfarenhet från flera branscher och plattformar.  Martin har dessutom en mångårig erfarenhet som Infrastrukturtekniker och Applikationsutvecklare, kvalitéer som tillsammans formar en Projektledare med unik holistisk syn på IT.


Välkommen Martin!

Castra konfererade på Omberg Golf Resort

Castras årliga höstkonferens gick av stapeln på Omberg Golf Resort i Ödeshög. Hösten första riktigt kalla dagar ute men desto varmare inne!
Det arbetades intensivt med så väl personligt ledarskap under ledning av Charlotta Rydholm från Tobegin och med Castra Innovation, där Magnus Nilzén och Bertil  Lilja ledde grupperna från idé fram till ett grundläggande utvecklingsunderlag.
Självklart passade vi på att njuta av de vackra omgivningarna, trevligt sällskap och utmanade även varandra inom Klurkampen.

Erik Hammarberg Almen börjar på Castra.

Erik är en vass konsult inom systemutveckling. Han har tidigare konsultat inom flera olika projekt på Ericsson. Där har han främst arbetat med systemutveckling men även med testautomatisering och senast även som scrum master. Erik brinner för att utveckla och förbättra det omkring sig; både de system som utvecklas men även teamet som gör jobbet och människorna runt omkring. 
Välkommen till oss på Castra, Erik!