Välkommen Kevin Lanflo!

Vi är mycket glada över att kunna presentera Kevin Lanflo som vårt senaste tillskott i Castra Öst.

Kevin är en senior projektledare med teknisk bakgrund och hög kompetens kring verksamhetsutveckling. Han har bland annat spets inom Cloud, GDPR och erfarenhet av att genomföra förstudier, designa IT-miljöer samt implementera dessa.
Kevins konsultmässighet och kompetens gör honom till en uppskattad konsult som kan hjälpa våra kunder att driva igenom affärskritiska projekt med hög teknisk komplexitet.

Med Kevin Lanflo ombord så spetsar vårt bolag i Stockholm till erbjudandet ytterligare och vi är glada att få med ytterligare en engagerad kollega.

Kevin började direkt med ett uppdrag som startade i förra veckan.

Varmt välkommen Kevin, vi är glada att ha dig ombord.

Personlig utveckling på Castra!

Visste du att 47% av alla sjukskrivningar är relaterade till psykisk ohälsa?
I tisdags hade vi Inspirationsföreläsning kring Stresshantering med Andy Swärd. 

Vi vill ge våra anställda verktyg att hantera stress både på jobbet och privat. Vi är våra konsulters serviceorganisation, vårt mål är att se till att du som konsult har de bästa verktygen och förutsättningarna för att göra ett bra jobb, vilket gör att våra kunder får nyttja konsultens fulla potential. En win-win för alla!

Castra Syd välkomnar Johan Lundberg som Senior Konsult

Castra har den stora glädjen att välkomna ännu en stjärna till gänget i syd!

Johan är en mycket erfaren konsult med en stor bredd i sin kompetens. Hans tyngdpunkt ligger inom virtualisering och cloud, på senare år har han dessutom allt oftare axlat rollen som teknisk projektledare.

Johan har jobbat på flera större bolag i komplexa internationella projekt, han är van att sätta sig in i nya miljöer och får snabbt en överblick, samtidigt som han skapar struktur omkring sig.

Dessutom har han ett stort engagemang och en vilja att utveckla både sig själv och andra.

Vi är oerhört glada att Johan startat hos oss och hälsar honom varmt välkommen!

Castra erhåller nytt uppdrag hos Domstolsverket i Jönköping

Castra har fått möjligheten att förstärka kundens organisation med en senior systemtestare med målet att utveckla kundens självbetjäningsportal. Vår konsult kommer att ingå i ett agilt team och ansvara för test och integration.

Vi ser fram emot ett spännande uppdrag!

Castra Väst Industriteknik välkomnar Mikael Wiberg

Castra växer så det knakar och denna veckan välkomnar vi en ny konsult till Castra Väst Industriteknik.

Mikael Wiberg har lång erfarenhet från produktutveckling inom både MedTech och MilTech och har nu återvänt till sin barndoms hemtrakter efter flera år i huvudstaden. Han kommer att arbeta med produktcertifieringar inom regulatory affairs för medicintekniska produkter och vi är stolta och glada över att ha honom som ny medarbetare. 
Varmt välkommen, Mikael! 

Grattis Karl!

Förra veckan passade vi på att fira vår härliga medarbetare Karl som fyllt år. Det är alltid roligt att uppmärksamma våra medarbetare med tårtfika!

Stort grattis önskar kollegorna på Castra!

Castra certifierade av Great Place To Work – för andra året i rad

Certifieringen innebär att Castra uppfyller de krav på kulturskapande aktiviteter som ställs av Great Place To Work. En omfattande utvärdering av medarbetarnas uppfattning om trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap har genomförts, så väl som en culture audit där ledningsgruppens arbete med kulturfrågor granskats. Elin Nilsson, operativt ansvarig på Castra, är stolt över utmärkelsen:

– Vi är otroligt glada att vi tillsammans har skapat ett fantastiskt bolag där alla är sedda, får möjlighet att vara med och påverka och ges stor personlig frihet.

Castra har höga målsättningar när det kommer till arbetsplatsklimatet och arbetar utifrån kärnvärdena glädje, respekt och mervärde i allt man gör. Elin fortsätter:
– Certifieringen är ett tecken på att det arbete vi gjort kring personalfrågor och att skapa en stark arbetsplatskultur har gett bra resultat, och vi är stolta att vi har ökat ytterligare i vårt Trust Index. Vi vill tacka alla medarbetare som varit med och deltagit i arbetet med dessa frågor. Vi är så glada och tacksamma för ert engagemang! Nu blickar vi framåt och är redan i full gång med den fortsatta utvecklingen av arbetet kring företagskulturen och vår medarbetarnöjdhet.

Castras årliga höstkonferens gick av stapeln i TylösandI mitten av oktober samlades Castras medarbetare för den årliga höstkonferensen – denna gång i Tylösand. Tillsammans hade vi några intensiva dagar med mycket energi där fokus låg på utveckling.

Även i år hade konferensen ett varierande och spännande innehåll! Uppskattade utbildningsspår inom utveckling, ledarskap, IREB och agilt hölls av några av våra medarbetare.
Vi njöt av god mat och det fanns även tid för en del spaande där vi släppte loss massor av kreativ energi!
Tack till alla som gjorde det till en fantastisk konferens! 

Grattis Lars-Henric!Idag firar vi på Castra vår fantastiska medarbetare som fyllt 65 år! Självklart bjöds det på tårta, champage och många skratt. Stort grattis önskar kollegorna på Castra!

Castra Väst Industriteknik välkomnar Tony Issa!

Castra har fått ett tillskott i Industriteknikbolaget i form av Tony Issa som börjat som mekanisk konstruktör sedan ett par veckor. Tony är en mycket erfaren konstruktör och kommer att jobba med olika konstruktionsuppdrag i Inventor i gränslandet mellan mekanik och bygg.
Tony är utöver sina tekniska färdigheter även en skicklig musiker och oud-spelare.
Vi är mycket stolta och glada och hälsar Tony varmt välkommen till Castra!