Castras konsulter utmanar sig inte bara yrkesmässigt!

The Great Wall Marathon, (maraton på Kinesiska muren) startade 1999 och räknas som ett av världens tuffaste lopp. I år deltog ca 2200 personer från 59 länder som sprang distanserna 8 km, 21 km eller 42 km. Temperaturen under loppet låg runt 35-36 graders värme. Castras medarbetare Marly ingick i en svensk grupp coachad av Lovisa ‘Lofsan’ Sandsröm.  Marly sprang 21 km varav 3,5 km på muren.  Ett minne för livet och en fantastisk prestation av Marly!

Imponerande är att det var svenska Sofie Nelson som vann damernas maraton. 

Fotograf: Privata bilder som publiceras med Marlys godkännande.Castra välkomnar Gustaf Hederström

Gustaf är en konditionsidrottande trebarnsfar som gärna tar sig till fjällstugan för att åka skidor. Han har en bakgrund inom IT-drift och har bland annat drivit projekt kring virtualisering och migrering av IT-tjänster samt nybyggnation ur ett IT-perspektiv. Nu går Gustaf in som projektledare till kundens IT-avdelning för trafiknära utrustning. I ett första steg skall han koordinera ett projekt där skärmar för digital signage skall köpas in och installeras.


Vi är oerhört glada att Gustaf startar hos oss, och hälsar honom varmt välkommen!

Castrakonsult kravställer nytt CRM-system

En av Castras konsulter har fått rollen kravanalytiker för ett nytt CRM-system som ska användas av kundens globala säljkår. Systemet skall hantera allt från identifiering av ny affärsmöjlighet till bekräftad order och leverans.

Castra tackar alla deltagare som var med på Agila Göteborg

På Agila Göteborgs frukostmöte hos Castra var det många intressanta frågor som diskuterades, bland annat hantering av leveranser, tidsrapportering i agila team, att ha en remote scrum master mm.

Castra kommer att fortsätta sponsra Agila Göteborg då agil utveckling är ett av våra specialistområden.

På Castra hjälper vi kunder över hinder

På Castra räds vi inte utmaningar utan hjälper gärna kunderna att ta nästa steg!
Detta exemplifierades på Toughest i Malmö,  där en Castrakonsult hjälpte sitt lag från Lunds Kommun att ta sig genom hinderbanan.

Ett bra tillfälle att lyfta fram våra kärnvärden – Glädje, Mervärde och Respekt

Castra hälsar Karl Almén Burman välkommen!

Karl är projektledare och har genom åren drivit många projekt inom produkt- och processutveckling. Karls uppdrag är en del av Castras nya satsning inom industri och avser kvalitetsledning inom Bioteknik på ett multinationellt bolag inom medicintekniska produkter.

Vi är oerhört glada att Carl börjar hos oss och hälsar honom varmt välkommen!

Castra hälsar Bojana Bulatovic välkommen

Bojana är en erfaren Testledare med bred teknisk kunnighet inom kvalitetssäkring och uppbyggnad av testverksamhet i Agilt och traditionellt drivna projekt. Bojana har erfarenhet från olika branscher, dock främst från offentlig sektor. 

Bojanas första uppdrag för Castra är som testledare på Intraservice, Göteborgs Stad. Projektet avser leveranser i genomförandet av LOV för hemtjänsten.

Vi önskar Bojana välkommen till Castra och lycka till med det nya uppdraget.

Castra är stolt sponsor till Agila Göteborg

Castra är stolt sponsor till Agila Göteborg

Nästa möte är torsdagen den 11 maj på vårt kontor, Engelbrektsgatan 28, plan 5.

Det finns några platser kvar – så ta chansen och anmäl dig via länken nedan!

Tid
8.00-9.00

Innehåll

1-2 korta tal (5-10 min) från någon som vill dela med sig av något

Gruppdiskussioner, ta med din fråga och utbyt erfarenheter med andra!

Anmälan