• Konsultchef med ambitioner och stort hjärta för personal sökes! – Göteborg, Sweden

  Konsultchef med ambitioner och stort hjärta för personal sökes! – Göteborg, Sweden Är du en driven person som sätter personal och affärer i första rummet? Vill du vara med på en livad tillväxtresa där vi växt till att numera vara över 50 konsulter? Vill du vara med och fortsätta utveckla oss? Vi är det moderna … Läs mer »
 • Castra i Göteborg söker El- och Elektronikingenjörer – Göteborg, Sweden

  Castra i Göteborg söker El- och Elektronikingenjörer – Göteborg, Sweden Castras industrisegment söker nu dig som har erfarenhet av el och elektronik, antagligen som systemingenjör, komponentingenjör/komponentägare eller inom test/verifiering. Vi ser helst att du har en akademisk bakgrund inom el/elektronik, fysik, mekatronik eller motsvarande, samt några års erfarenhet, gärna i en konsultroll.   Personliga egenskaper: Stresstålig … Läs mer »
 • Vi söker Javautvecklare med inriktning mot test till Castra Jönköping! – Jönköping, Jönköpings Län

  Vi söker Javautvecklare med inriktning mot test till Castra Jönköping! – Jönköping, Jönköpings Län Javautvecklare till Castra Jönköping Är du eller någon du känner sugen på en ny utmaning? Castra är IT bolaget för dig som vill ta nästa steg. Hos oss får du både intressanta uppdrag, och stor möjlighet att påverka det som betyder … Läs mer »
 • Vi söker systemutvecklare Episerver till Castra Örebro! – Örebro, Närke

  Vi söker systemutvecklare Episerver till Castra Örebro! – Örebro, Närke Systemutvecklare Episerver till Castra Örebro Är du eller någon du känner sugen på en ny utmaning? Castra är bolaget för dig som vill ta nästa steg. Hos oss får du både intressanta uppdrag, och stor möjlighet att påverka det som betyder mest för dig. Det kan … Läs mer »
 • Vi söker systemutvecklare till Castra Örebro! – Örebro, Närke

  Vi söker systemutvecklare till Castra Örebro! – Örebro, Närke Systemutvecklare till Castra Örebro Är du eller någon du känner sugen på en ny utmaning? Castra är IT bolaget för dig som vill ta nästa steg. Hos oss får du både intressanta uppdrag, och stor möjlighet att påverka det som betyder mest för dig. Det kan … Läs mer »
 • Vi söker Erfaren Nätverkstekniker till Castra Linköping! – Linköping, Östergötland

  Vi söker Erfaren Nätverkstekniker till Castra Linköping! – Linköping, Östergötland Castra fortsätter att växa, och nu söker vi en erfaren nätverkstekniker! Är du eller någon du känner sugen på en ny utmaning? Castra är IT bolaget för dig som vill ta nästa steg. Hos oss får du både intressanta uppdrag, och stor möjlighet att påverka … Läs mer »
 • Vi söker Testledare till Castra Jönköping! – Jönköping, Jönköpings Län

  Vi söker Testledare till Castra Jönköping! – Jönköping, Jönköpings Län Testledare till Castra Jönköping Är du eller någon du känner sugen på en ny utmaning? Castra är IT bolaget för dig som vill ta nästa steg. Hos oss får du både intressanta uppdrag, och stor möjlighet att påverka det som betyder mest för dig. Det … Läs mer »
 • Vi söker systemutvecklare med IT säkerhetskompetens till Castra Norrköping! – Norrköping, Östergötland

  Vi söker systemutvecklare med IT säkerhetskompetens till Castra Norrköping! – Norrköping, Östergötland Systemutvecklare med IT säkerhetskompetens till Castra Östergötland Är du eller någon du känner sugen på en ny utmaning? Castra är IT bolaget för dig som vill ta nästa steg. Hos oss får du både intressanta uppdrag, och stor möjlighet att påverka det som betyder … Läs mer »
 • Vi söker CPN projektledare till Castra Linköping! – Linköping, Östergötland

  Vi söker CPN projektledare till Castra Linköping! – Linköping, Östergötland CPN Projektledare till Castra Linköping Är du eller någon du känner sugen på en ny utmaning? Castra är IT bolaget för dig som vill ta nästa steg. Hos oss får du både intressanta uppdrag, och stor möjlighet att påverka det som betyder mest för dig. … Läs mer »
 • Vi söker Agile Coach/Scrum Master till Castra Östergötland! – Norrköping/Linköping, Östergötland

  Vi söker Agile Coach/Scrum Master till Castra Östergötland! – Norrköping/Linköping, Östergötland Agile Coach/Scrum Master till Castra Östergötland Är du eller någon du känner sugen på en ny utmaning? Castra är IT bolaget för dig som vill ta nästa steg. Hos oss får du både intressanta uppdrag, och stor möjlighet att påverka det som betyder mest för … Läs mer »
 • Vi söker projektledare till Castra Östergötland! – Norrköping/Linköping, Östergötland

  Vi söker projektledare till Castra Östergötland! – Norrköping/Linköping, Östergötland Projektledare till Castra Östergötland Är du eller någon du känner sugen på en ny utmaning? Castra är IT bolaget för dig som vill ta nästa steg. Hos oss får du både intressanta uppdrag, och stor möjlighet att påverka det som betyder mest för dig. Det kan … Läs mer »
 • Kravanalytiker till Castra Östergötland – Linköping, Norrköping, Östergötland

  Kravanalytiker till Castra Östergötland – Linköping, Norrköping, Östergötland Är du eller någon du känner sugen på en ny utmaning? Castra är IT bolaget för dig som vill ta nästa steg. Hos oss får du både intressanta uppdrag, och stor möjlighet att påverka det som betyder mest för dig. Det kan vara arbetstid, arbetsuppgifter, lön, utbildning, … Läs mer »
 • Erfaren systemadministratör it-infrastruktur sökes till Linköping – Linköping, Sverige

  Erfaren systemadministratör it-infrastruktur sökes till Linköping – Linköping, Sverige Är du en erfaren Systemadministratör så kommer du att stormtrivas. Genom hårt arbete har vi på Castra många ramavtalskunder och på så sätt kan vi matcha dina intressen gällande bransch, teknik och var du bor . Vi har en stor variation i våra projekt och hur … Läs mer »
 • Systemadministratör Linux – Linköping, Sverige

  Systemadministratör Linux – Linköping, Sverige Är du en erfaren Systemadministratör så kommer du att stormtrivas. Genom hårt arbete har vi på Castra många ramavtalskunder och på så sätt kan vi matcha dina intressen gällande bransch, teknik och var du bor . Vi har en stor variation i våra projekt och hur du vill utvecklas internt … Läs mer »
 • Erfaren IT-arkitekt – Stockholm, Sweden

  Erfaren IT-arkitekt – Stockholm, Sweden Som IT/lösningsarkitekt kommer du att ha en nyckelroll i våra kunders projekt genom att delta i och ansvara för utformningen av systemlösningar, i samverkan med både kollegor och kundens personal.  Vår avtal på marknaden gör att vi får arbeta med de största kunderna i nyskapande projekt inom alla branscher och … Läs mer »
 • Javautvecklare som vill utvecklas sökes till Östergötland – Linköping/Norrköping, Sweden

  Javautvecklare som vill utvecklas sökes till Östergötland – Linköping/Norrköping, Sweden Är du en erfaren Javautvecklare så kommer du att stormtrivas. Du kommer att få arbeta med de senaste teknikerna inom Java. Genom hårt arbete har vi på Castra många ramavtalskunder och på så sätt kan vi matcha dina intressen gällande bransch, teknik och var du … Läs mer »
 • Castra söker beräkningsingenjörer – Göteborg, Sweden

  Castra söker beräkningsingenjörer – Göteborg, Sweden Castra söker beräkningsingenjörer  Beskrivning Det nystartade industrisegmentet ångar vidare och vi söker nu dig som har erfarenhet av strukturanalys och behärskar ABAQUS och Ansys. Har du även erfarenhet av Hypermesh och LS-Dyna är det ett stort plus. Du har helst några års erfarenhet, gärna i en konsultroll.   Personliga egenskaper: Stresstålig … Läs mer »
 • Castra i Göteborg söker nätverkstekniker till kund – Göteborg, Sweden

  Castra i Göteborg söker nätverkstekniker till kund – Göteborg, Sweden Arbetsuppgifter: Som Nätverkskonsult hos kunden kommer du i huvudsak att vara fokuserad på projekt och konsultation inom Net Working. Du kommer att ha en stor bredd av arbetsuppgifter inom Net Working så som design, konfigurering och installation. Primärt kommer du att arbeta med routing/switching/trådlöst/säkerhet och … Läs mer »
 • Castra i Göteborg söker mer erfarna BA/Kravanalytiker – Göteborg, Sweden

  Castra i Göteborg söker mer erfarna BA/Kravanalytiker – Göteborg, Sweden Brinner du för att arbeta med kravarbete?   Då kanske du passar in vårt team    Vem är du?  kan leda och samordna framtagning av krav, både funktionella och icke-funktionella krav kan kartlägga verksamhetens behov genom att utföra intervjuer, workshops och fältstudier m.m. har jobbat … Läs mer »
 • Castra Väst söker QA-Quality Assurance – Göteborg, Sweden

  Castra Väst söker QA-Quality Assurance – Göteborg, Sweden Beskrivning: Avdelningen är ett prioriterat område för kunden och företaget fokuserar mycket resurser bakom utvecklingen av nästa generations medialösningar. Om du är intresserad av att arbeta i en rolig produkt med enorm potential, så är det här du ska vara! Ditt arbete kommer direkt att påverka runt … Läs mer »
 • Castra söker Java Backendutvecklare – Göteborg, Sweden

  Castra söker Java Backendutvecklare – Göteborg, Sweden Beskrivning: Avdelningen är ett prioriterat område inom kunden och företaget fokuserar mycket resurser bakom utvecklingen av nästa generations medialösningar. Om du är intresserad av att arbeta i en rolig produkt med enorm potential, så är det här du ska vara! Ditt arbete kommer direkt att påverka runt 1 … Läs mer »
 • Vi söker projektledare till Castra Jönköping! – Jönköping, Jönköpings Län

  Vi söker projektledare till Castra Jönköping! – Jönköping, Jönköpings Län Projektledare till Castra Jönköping Är du eller någon du känner sugen på en ny utmaning? Castra är IT bolaget för dig som vill ta nästa steg. Hos oss får du både intressanta uppdrag, och stor möjlighet att påverka det som betyder mest för dig. Det … Läs mer »
 • Vi söker Erfaren Nätverkstekniker till Castra Norrköping! – Norrköping, Östergötland

  Vi söker Erfaren Nätverkstekniker till Castra Norrköping! – Norrköping, Östergötland Castra fortsätter att växa, och nu söker vi en erfaren nätverkstekniker! Du kommer ingå i ett härligt team där kunden ständigt är i fokus, och som arbetar nära övriga IT-avdelningen. Du kommer vara en nyckelspelare i teamet när det gäller nätverksfrågor, samtidigt som du arbetar … Läs mer »
 • Vi söker projektledare till Castra Östergötland! – Norrköping, Östergötland

  Vi söker projektledare till Castra Östergötland! – Norrköping, Östergötland Projektledare till Castra Norrköping Är du eller någon du känner sugen på en ny utmaning? Castra är IT bolaget för dig som vill ta nästa steg. Hos oss får du både intressanta uppdrag, och stor möjlighet att påverka det som betyder mest för dig. Det kan … Läs mer »
 • Castra söker en Scrum Master/produktägare/agile coach – Linköping, Sweden

  Castra söker en Scrum Master/produktägare/agile coach – Linköping, Sweden Om rollen. Målet för rollen hos Castra är att bygga ett självstyrande och högpresterande Scrum team som verkar i en agil organisation. Du kommer att verka i en internationell miljö och ha kontakt med uppdragsgivarens affärsinriktade avdelningar samt med underleverantörer. Du kommer att arbeta med främst … Läs mer »