.NET-utvecklare till Biltema i Helsingborg – Helsingborg, Skåne – Helsingborg, Skåne

.NET-utvecklare till Biltema i Helsingborg – Helsingborg, Skåne – Helsingborg, Skåne

En spännande roll för dig som vill driva din egen utveckling framåt och arbeta i en organisation som växer och erbjuder dig olika utvecklingsmöjligheter. Här erbjuds du möjligheten att arbeta i ett globalt team i dynamisk miljö.
 
Om företaget
Att jobba på Biltema IT ska vara utmanade och spännande. Biltema IT servar Biltemas centralorganisation och varuhus med allt från support och inköp till projektering och utveckling av system.  IT-avdelningen består av 20 personer, samtliga sitter på kontoret i Helsingborg.  Organisationen är platt och prestigelös, vilket gör att alla medarbetare har möjlighet att påverka och utvecklas. På Biltema erbjuds du möjlighet att gå utbildningar och certifiera dig.
Biltemas värderingar är enkelhet, sparsamhet, handlingskraft, ordning och reda samt flexibilitet. Värderingar som vi gärna ser att du också delar.

 
Arbetsuppgifter
Som utvecklare i hos Biltema kommer du att arbeta med utveckling och underhåll av applikationer i Microsotftmiljö. Du är en del av en global verksamhet och samarbetar med andra länder. Du ger stöd till hela leverantörskedjan i tekniska frågor och skapar nya plattformar. Du får jobba i ett högt tempo där det händer nya saker hela tiden. 
 
Erfarenhet  
 
·         Ett par års erfarenhet av .Netutveckling
·         Goda kunskaper i SQL-server
·         Vana att jobba agilt.
·         Svenska och engelska, flytande i både tal och skrift.
·         Eftergymnasial utbildning inom IT, gärna som systemutvecklare
·         Kunskaper i WebServices, NServiceBus och Biztalk (meriterande)
Personliga egenskaper
Som person söker vi dig som är flexibel och trivs i en föränderlig vardag med ett högt tempo. Du är prestigelös och inte rädd för att ta tag i saker som behöver göras. Du trivs i en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du får driva din egen utveckling framåt. Du har god samarbetsförmåga och motiveras av att arbeta i en agil miljö med korta beslutsvägar.
Övrig information
Start: Start omgående, men hänsyn till uppsägningstid
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse
Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla anna.jakobsen@castra.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer och ansök här