Konsultchef Tobias Lindberg står i solen på en gata i Malmö

Vi välkomnar Tobias Lindberg som rekryterande konsultchef för Castra Syd

Hilda Hammarin,

Castra Syd – ett av Castras nio dotterbolag – har sett en fantastisk tillväxt under bara ett par år och har inga planer på att sakta ner farten. I veckan firade vi att regionen har nått 70 fantastiska medarbetare. Nu kan vi med glädje presentera Tobias Lindberg som rekryterande konsultchef för bolaget.

» Läs mer

Porträttbild Jenny Karlsson

Möt Jenny Karlsson – säljare på Castra Syd

Hilda Hammarin,

Castra Syd – ett av Castras nio dotterbolag – har sett en fantastisk tillväxt under bara ett par år och har inga planer på att sakta ner farten. Nu kan vi med glädje presentera Jenny Karlsson som arbetar med försäljning för regionen.

» Läs mer

Porträttbild John Peterson

Mitt första år på Castra

Johan Peterson,

John Peterson har sedan januari 2019 arbetat som rekryterare på Castra Syd. I den här gästbloggen tänker John tillbaka på sitt första år på Castra.

» Läs mer

Sofia Åckander rekryterare på Castra Väst

Möt Sofia Åckander – rekryterare på Castra Väst

Hilda Hammarin,

Castra fortsätter att växa och redovisar en omsättningstillväxt på 30% för senaste verksamhetsåret. Vi kan nu med glädje presentera Sofia Åckander som tillträdde som rekryterare för Castra Väst tidigare i höstas.

» Läs mer

Ett år som konsult på Castra

Henrik Mårtensson,

För ungefär ett år sedan besökte jag Castra för en anställningsintervju. Jag var ganska sliten efter lite för många år som ensamföretagare, men jag hade fortfarande kvar en del av min naturliga optimism och energi. …

» Läs mer

Möt Sanna Dorielle – rekryterare i Castra Öst

Hilda Hammarin,

Castra Öst – ett av Castras dotterbolag – växer stadigt och visar en omsättningstillväxt på hela 88 % senaste verksamhetsåret. Vi kan nu med glädje presentera Sanna Dorielle som tillträder som rekryterare för bolaget. Vad …

» Läs mer

Deltagare i advisory board i Castras dotterbolag

Advisory board – på Castra får alla inflytande

Hilda Hammarin,

Advisory board är ett av Castras viktigaste forum för att involvera medarbetarna och ett sett för dem att påverka organisationen som helhet. Det fungerar som Castras styrorgan där medarbetarna tar ett kliv framåt och uttrycker sina önskemål och åsikter. Här beslutas allt som har med företagets välmående och utveckling att göra.

» Läs mer

Castra firar att vi nått 150 medarbetare

Castra firar 150 medarbetare

Castra,

Castra fortsätter växa rejält och firar nu att vi är hela 150 fantastiska medarbetare! Bolaget startade 2012 och på bara 7 år har vi nått 150 medarbetare och etablerat oss på 6 orter i Sverige.

» Läs mer

Medarbetare räcker upp handen och är delaktig på konferens

Delaktighet och medarbetarengagemang på Castra

Hilda Hammarin,

Vi tycker det är viktigt att man som medarbetare har möjlighet att förverkliga sina idéer och tankar, både kring ens eget dagliga arbete men också hur bolaget ska drivas och verksamma. På Castra jobbar vi bland annat med advisory board, delägarskap och projektgrupper.

» Läs mer

Presentation av resultat av årets medarbetarundersökning

Avtackning för Castra Västs VD

Castra,

Igår tackade vi av Lars-Henric Nyström, VD i Castra Väst, som nu kommer att gå i pension. Lars-Henric har varit med Castra sedan starten 2012 och varit en stor del av Castras resa.

» Läs mer

Elin Nilsson, Castras COO, gästbloggar hos Great Place to Work

Castra,

Denna veckan gästbloggar vår COO, Elin Nilsson, hos Great Place to Work om Castras företagskultur. Hon berättar hur vi involverar, engagerar och bygger Castra tillsammans med våra medarbetare. Läs hela blogginlägget här.

Stresshanteringskurs för personlig utveckling

Castra,

Visste du att 47% av alla sjukskrivningar är relaterade till psykisk ohälsa? I tisdags hade vi Inspirationsföreläsning kring Stresshantering med Andy Swärd. Vi vill ge våra anställda verktyg att hantera stress både på jobbet och privat.

» Läs mer