fbpx

Hon ska driva industriteknik i Castra Syd

Hilda Hammarin,

Castra gick för ett par veckor sedan ut med nyheten om att vi nu satsar på Industriteknik i Castra Syd. Vi kan nu stolt presentera Maria Olsson som affärsutvecklare Industriteknik.

Porträttbild Maria Olsson, affärsutvecklare av Castra Syd industriteknik

Maria har djup och bred kunskap inom IT och industriteknik och har arbetat med bland annat projektledning och som produktionschef på flera olika företag. Hon kommer senast från Assa Abloy där hon var på uppdrag inom GDPR. Maria berättar mer om sin nya roll på Castra:

– Samtidigt som jag ska bygga upp Industriteknik i Syd så konsultar jag även på deltid på Assa Abloy, nu som projektledare inom IT-finance. Jag ser fram emot att använda den kunskapen och bredden jag har för att förstå kunder och hitta rätt kandidater till teamet. Rekryteringsdelen i mitt arbete och att få ihop ett bra team ska bli extra spännande och roligt. För mig är det väldigt viktigt att medarbetare trivs på sitt jobb var de än befinner sig och att de känner att det alltid finns någon som stöttar dem, både professionellt och privat.

Maria är tonårsmamman som vuxit upp i Kalifornien i USA men som sedan bosatte sig i Staffanstorp där hon nu bott i nästan 20 år. Hon berättar mer om sig själv:

– Jag flyttade till USA när jag var 11 år. Där hann jag utbilda mig till ingenjör innan jag flyttade tillbaka hem till Sverige. Jag har under åren som konsult jobbat för flera olika företag men det som utmärker sig speciellt hos Castra är den positiva, vänskapliga och stöttande känslan. Den skiljer sig mot andra bolag där man ofta blir placerad i fack. Castra har en platt organisation och en kultur som jag tycker är unik.

Vill du hänga med på resan i Syd? Hör då av dig till Maria på 0760-603121, skicka en ansökan på vår karriärsida eller maila maria.olsson@castra.se.

Läs mer om Industri i Syd här.

Porträttbild Hilda Hammarin

Hilda Hammarin

Marknadsföring & projektkoordinator