fbpx

Castra rivstartar 2019 med nytt nischbolag inom industriteknik i Syd!

Hilda Hammarin,

2018 var ett riktigt succéår för Castra och vi har inga planer på att sakta ner farten under 2019! Därför rivstartar vi nu det nya året med att dra igång ett nytt nischbolag inom industriteknik i Castra Syd. Vår satsning inom industriteknik består av högkompetenta medarbetare inom produktutveckling, kvalitet, logistik och produktion.

Industriteknik Castra Syd

Castra bygger på en dotterbolagsstruktur, baserat på hårt nischade dotterbolag. Respektive dotterbolag skall tillhöra de mest framstående inom sin nisch och ha en hög tillväxttakt. Castras dotterbolag inom industriteknik i Göteborg har gått otroligt bra sedan start! Det visar att vårt koncept fungerar och är attraktivt både för konsulter och kunder.

Nu är det dags att starta nischbolag inom industriteknik i Syd, vill du vara med på resan? Hör då av dig till Maria Olsson på 0760-603121, skicka en ansökan på vår karriärsida eller maila maria.olsson@castra.se. 

Castra erbjuder delägande, stor personlig frihet, kompetenta och härliga kollegor, plats i styrelse/advisory board och en stor möjlighet att skapa den verksamhet just du vill skapa!

Porträttbild Hilda Hammarin

Hilda Hammarin

Marknadsföring & projektkoordinator