Castra Östs VD Semir Jasarevic

Semir Jasarevic blir ny VD för Castra Öst

Göteborgsbaserade konsultbolaget Castra har rekryterat Semir Jasarevic till rollen som VD på Castra Öst och Castra Öst Systemutveckling. Han började den 8 januari och kommer närmast från Centric i Stockholm.

– Jag ser mycket fram emot att börja som vd på Castra Öst och bli en del av Castra Groups fantastiska resa. Det finns en mycket bra grund att arbeta vidare på. Ett tydligt erbjudande, kompetenta konsulter som både har lång och relevant erfarenhet, samtidigt som hela koncernen har en otroligt positiv trend. Jag tycker att det finns en stor potential då vårt erbjudande uppmanar till frihet, engagemang och transparens. Det går helt i linje med vad jag tror att ett modernt och framgångsrikt företag behöver för att locka kompetenta kollegor och framförallt att få dem att stanna, säger han om sitt nya uppdrag.

– Vi möter stor efterfrågan från våra kunder i både Stockholmsområdet och i de norra regionerna av Sverige. Med den expansion som Castra står inför är Semir Jasarevic en viktig medspelare i vårt team, säger Castras operativa chef Elin Nilsson.

Porträttbild Semir Jasarevic