Vill du vinna varje dag?Jobba på Castra!

#1 Sveriges bästa arbetsplats

 
Castra Folk

Det bästa åt de bästa, brukar man ju säga. Det sammanfattar ganska väl vår filosofi.

Castra är en konsultgrupp inom IT och management. Eller ja, en elite squad kan man säga. Vi samlar de vassaste och mest erfarna konsulterna, helt enkelt för att det är hos oss de får ut max i både kapacitet och livskvalitet.

På Castra tror vi på frihet, möjligheter och medbestämmande. Du som konsult styr själv vilka uppdrag du tar, när du jobbar, om du vill levla upp någon kompetens och hur mycket lön och semester du tar ut. Att du får bygga din egen logga är bara ytterligare ett bevis. Hos oss är möjligheterna bra nära oändliga. Win för alla parter, säger vi.

Kultur och värderingar

Frihet

Ditt liv, dina prioriteringar. På Castra väljer du själv dina uppdrag, hur mycket lön och semester du tar ut och om det blir en spontan AW när du får feeling.

Vi erbjuder frihet och flexibilitet i både anställningsform och arbete. Varje konsult utformar själv sina arbetsvillkor utifrån egna behov och önskemål. Du väljer din lön, din pension, din arbetstid och dina uppdrag. Du har full koll på ersättning, beläggningsgrad och kostnader. På så sätt får vi ut det mesta av varje individ – i både produktivitet och livskvalitet.

 Möjligheter

Vi vet att de bästa konsulterna är de som alltid vill bli bättre. Därför har du full frihet att slipa på dina skills när, var och hur du vill.

Med vår modell får du både pengar och tid att bli den bästa konsulten du kan bli. Castra kommer aldrig försöka bestämma över din utveckling. I stället ger vi dig full frihet att välja vilka skills du vill slipa på – och när, var och hur du vill göra det. Vi är mer Obi-Wan än Yoda, kan man säga. Inget klängande på ryggen eller creepy viskningar i örat.

Medbestämmande

Vi tillsammans är Castra. Genom delägarskap, advisory boards och projektgrupper kan alla som vill vara med och forma bolagets framtid.

Som konsult på Castra har du alla möjligheter att förverkliga dina idéer och tankar. Inte bara kring ditt eget dagliga arbete, utan om hur bolaget drivs och utvecklas i stort. Och så gör vi en hel del kul också: inspirationsföreläsningar, AWs, träningsaktiviteter, spelkvällar… Ja, vad vi vill egentligen. Tillsammans bygger vi den arbetsplats vi vill jobba på. Varje dag.

En film säger mer än 67 590 tecken

#Castra4life

Är du vår nya superstar?

Nyfiken men inte övertygad?

TLDR: Därför vill du jobba på Castra

  • Frihet att utföra ditt jobb när, var och hur som passar dig bäst
  • Obegränsad kompetensutveckling
  • Stora möjligheter att påverka bolagets utveckling och genomföra dina idéer (om du vill – annars slipper du)
  • Oslagbar gemenskap och en massa roliga aktiviteter
  • Du får skapa din alldeles egna Castra-logga (främsta incitamentet obviously!)
  • En bred kundbas inom både privat och offentlig sektor – du blir aldrig påtvingad ett uppdrag utan väljer själv vilka kunder du vill jobba med
  • Ett uppriktigt men vänligt klimat, där alla behandlas med respekt
  • Spännande positioner och uppdrag med stora möjligheter för utveckling
  • Vi är bra på att fira framgångar tillsammans – och det brukar bli en hel del framgångar att fira