IT-konsultbolag

Revolutionen Inom IT-Konsultbolag

Vi vet vad du tänker. ”Inte ännu en text om konsultbolag”, men innan du scrollar vidare, ge oss en chans att berätta om Castra. Ett namn som står för mer än bara IT-konsultation; det är en revolution inom branschen. Ett ställe där ”arbete” återfår sin rätta mening och ”konsult” är en titel av prestige och passion.

Elite Squad: Där expertis möter personlighet

Castra är inte bara ett företag; det är en destination för de som vill ha mer än en jobbtitel. Här blir du en del av en ’elite squad’ – en grupp där varje individ inte bara bidrar med sin expertis utan också med sin unika personlighet. Där IT-konsulter inte bara kodar utan skapar, innoverar och revolutionerar hur vi tänker på teknik och affärer.

Tänk dig en arbetsplats där gränserna mellan jobb och passion är suddiga. Där du inte bara går till jobbet, utan du går till en plats där dina idéer kan bli verklighet och där ditt bidrag har en direkt påverkan på resultatet. På Castra är du inte en vanlig anställd. Du har möjligheten att vara delägare, strateg och kreatör. Du väljer dina uppdrag, bestämmer din lön, och kanske viktigast av allt, du bestämmer balansen mellan arbete och fritid.

Forma din egen framtid hos Castra

Att vara IT-konsult på Castra innebär att du har fullständig kontroll över din karriär. Vill du fördjupa dig i de senaste programmeringsspråken, ledarskapskurser eller kanske förbättra din work-life balance genom flexibla arbetstider? Inga problem. Här har du friheten att utforma ditt liv precis som du vill ha det. Och ja, vi menar verkligen precis som du vill ha det.

Men vi stannar inte där. Vi tror på kontinuerlig utveckling och personlig tillväxt. Castra är platsen där du kan växa, inte bara på det professionella planet, utan även på det personliga. Vi erbjuder resurser för att du ska kunna utforska nya områden, testa nya roller och utmana dig själv att nå nya höjder. Och när du vill ta en paus? Inga problem. Vår kultur uppmuntrar spontanitet – en AW när du känner för det, eller varför inte en padelmatch på lunchen?

Framtidens IT-Konsultbolag

Konsultbolag: Bygg din framtid

Med vår tillväxt och expansion över Sverige står vi inför nya spännande utmaningar och möjligheter varje dag. Castra ser till att du är väl förberedd för både dagens och morgondagens tekniklandskap. Vi förstår att en IT-konsults arbete är mer än kod och system; det handlar om att bygga relationer, förstå affärer och leda vägen för innovation.

Så, vad säger du? Är du redo att lämna det tråkiga och förutsägbara bakom dig och ta steget in i en värld där dina möjligheter är lika stora som din ambition? På Castra händer det magiska. Vi är inte bara ännu ett IT-konsultbolag. Vi är din biljett till framtidens äventyr – om du vågar ta chansen!

Innovation och personlig utveckling är inte bara buzzwords på Castra. De är grunden för hur vi arbetar och växer tillsammans. Som en del av vårt konsultbolag är du inte bara en resurs – du är en väsentlig del av ett ekosystem som värdesätter varje medarbetares potential att utvecklas och göra skillnad.

Roller och metodiker

 • IT-projektledare
 • Business analyst
 • Solution architect
 • Service manager
 • Scrum master
 • Agil coach
 • Produktägare
 • Program leader
 • Change manager
 • Utbildning

IT-Konsultens väg till stjärnorna

Konsultlivet med Castra

Som en av våra IT-konsulter har du tillgång till branschledande uppdrag och kan arbeta med några av de största namnen i branschen. Vi vet att varje uppdrag är en chans att visa vad du går för och vi ser till att du får de utmaningar du behöver för att nå din fulla potential.

Att arbeta på Castra är att leva ett konsultliv olikt något annat. Med flexibilitet i anställningsform och arbetsuppgifter kan du skapa en arbetsdag som ser ut precis som du vill ha den. Behöver du byta miljö? Inga problem. Våra konsulter och seniora konsulter har friheten att välja var i landet – eller världen – de vill basera sitt arbete.

Frihet, Flexibilitet och Framtid

Kulturen på Castra: Mer än bara ett jobb

På Castra förstår vi att arbetsglädje och produktivitet går hand i hand. Därför satsar vi på att ge våra anställda den frihet och flexibilitet som krävs för att de ska trivas och prestera på topp. Från att välja projekt till att bestämma upplägget på din arbetsdag – här har du makten.

Vi har en företagskultur som firar allt. På Castra är det viktigt att ha kul. Vi anordnar regelbundna sociala aktiviteter som spelkvällar, inspirationsföreläsningar, konferenser och gruppträningar – allt för att stärka banden mellan kollegorna och skapa världens bästa kultur.

Lets talk!

Hej där Castra!

  Mitt namn är Jag vill diskutera
  mer kring i .
  Kontakta mig på eller .
  Jag vill också lägga till .

  Sist men inte minst: Castra Community

  Att vara en del av Castra är att vara en del av en större gemenskap. Vi bryr oss om varandra och våra kunder. Våra konsulter är ambassadörer för ett proaktivt förhållningssätt och kvalitet. Vi står tillsammans, firar våra framgångar tillsammans och tar oss an utmaningar tillsammans.

  Genom att fortsätta omfamna dessa principer blomstrar Castra inte enbart som organisation, utan även som en lysande förebild för vad moderna IT-konsult- och konsultbolag kan åstadkomma. Så, vad håller dig tillbaka? Bli en del av vår resa och påverka framtiden tillsammans med oss.

  Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till oss!

  NÅGRA AV VÅRA ANDRA SUPERPOWERS

  Systemutveckling
  "Digital or die" låter så hotfullt, men det är inte helt osant. Våra konsulter hjälper er leva det digitala livet fullt ut. Berätta mer
  Digital design
  "Design är ögats språk" said no one ever, men du fattar vad vi menar. Våra konsulter pratar flytande användarvänlighet inom både produkter och tjänster. Berätta mer
  IT-infrastruktur
  Dagens komplexa IT-miljöer kräver robust IT-infrastruktur. Våra konsulter hjälper er analysera och biffa till er arkitektur efter era behov. Berätta mer
  Test & testledning
  Snabbt, billigt och bra – en allt vanligare kravspec. Våra konsulter gör det omöjliga möjligt genom att effektivt lotsa er genom projekten. Berätta mer
  Management
  Trimma organisation och processer med hjälp av våra konsulter. Vi har utredare, strateger och projektledare som skulle kunna styra upp en lördag på leklandet. Berätta mer
  Informationssäkerhet
  Cyberhot är en realitet för alla som sitter på värdefull information. Men misströsta inte, våra konsulter skyddar er mot skurkarna. Berätta mer
  IT-management
  Våra konsulter hjälper er maxa effekten av er IT-avdelning eller IT-leverantör genom att vässa samspelet med kärnverksamheten. Berätta mer

  Vanliga frågor och svar om IT-Konsultbolag och Konsultbolag

  Vad gör ett IT-konsultbolag?

  Ett IT-konsultbolag tillhandahåller expertis och tjänster relaterade till informationsteknik. Detta inkluderar allt från systemintegration och mjukvaruutveckling till IT-strategi och projektledning.

  Hur skiljer sig Castra från andra konsultbolag?

  Castra erbjuder unika anställningsfördelar som delägarskap, flexibla arbetstider och friheten att välja uppdrag, vilket skapar en mer engagerad och motiverad konsultgrupp.

  Kan jag som konsult på Castra välja mina egna projekt?

  Ja, på Castra har du friheten att välja vilka projekt du vill arbeta med baserat på dina intressen och karriärmål.

  Vad är fördelarna med att vara anställd hos ett konsultbolag som Castra?

  Fördelarna inkluderar högre grad av kontroll över din karriär, konkurrenskraftig lön, delägarskap, professionell utveckling och en balanserad livsstil.

  Vad krävs för att bli en IT-konsult på Castra?

  Du bör ha relevant utbildning och erfarenhet inom IT, vara självgående, ha en stark problemlösningsförmåga och en vilja att kontinuerligt lära och utvecklas.

  Hur ser karriärutvecklingen ut inom ett IT-konsultbolag?

  Karriärutveckling kan vara mycket dynamisk och anpassas efter individens önskemål och företagets möjligheter, inklusive uppdrag i olika sektorer, ledningsroller eller specialisering inom en viss teknik.

  På vilket sätt bidrar Castra till min personliga och professionella utveckling?

  Castra stödjer kontinuerlig utveckling genom att erbjuda utbildning, mentorskap och olika former av kunskapsutbyte samt möjlighet till delägarskap och inflytande i företaget.

  Vilka typer av kunder har Castra?

  Castra arbetar med en bred kundbas som sträcker sig från små start-ups till stora företag inom olika branscher, både i den privata och offentliga sektorn.

  Hur påverkar flexibiliteten på Castra konsultens arbetslivsbalans?

  Flexibiliteten på Castra gör att konsulter kan anpassa sina arbetstider och uppdrag för att uppnå en bättre balans mellan arbete och privatliv. Således, på Castra, är nöjda konsulter – produktiva konsulter.

  Hur fungerar delägarskapet på Castra för konsulterna?

  Delägarskapet innebär att konsulterna får möjlighet att bli aktieägare i företaget, vilket ger dem ett ekonomiskt intresse och ett större inflytande över företagets riktning och beslut.

  Vilka är castra och vilka tjänster erbjuder dom?

  Castra är ett IT-konsultbolag som specialiserar sig på att erbjuda kvalificerade IT-konsulter, managementkonsulter och seniora konsulter. Deras fokus ligger på att förse klienter med expertis inom en rad olika IT-områden, från systemutveckling och projektledning till IT-säkerhet och infrastruktur.