fbpx

Idag är vi totalt ca 150 medarbetare som jobbar på Castra. Här får du en överblick av de medarbetare som arbetar på innesidan på företaget. Vill du se fler av våra medarbetare så kika gärna in på vår karriärsida.

Sverige

Porträttbild Mikael Hammarin

Mikael Hammarin

Koncernchef, styrelseordförande

Go’ och gla’ Göteborgare med ett sinne för affärer och uthållighet som få. Grundat och utvecklat ett flertal konsultbolag. Grundade Castra 2012.

Porträttbild Sebastian Fagerholm

Sebastian Fagerholm

Ansvarig för offentlig sektor

Driven, analytisk och strategisk med sinne för humor. Bred erfarenhet inom företagande och offentlig sektor. Började på Castra 2019.

Porträttbild Elin Toft

Elin Toft

VD

Energisk, driven och företagsam med närhet till humor och skratt. Erfarenhet av bolagsutveckling och ledarskap. Med sedan starten 2012.

Porträttbild Hilda Hammarin

Hilda Hammarin

Marknadsföring & projektkoordinator

Besitter stor optimism och framåtanda. Bakgrund inom projektledning med en Bachelor i internationell management. På Castra sedan 2018.

Porträttbild Jenny Holm

Jenny Holm

Redovisningsekonom

Glad, härlig och alltid beredd att ge en hjälpande hand. Bakgrund inom redovisning och ekonomistyrning. Började på Castra 2018.

Stockholm / Öst

Porträttbild Semir Jasarevic

Semir Jasarevic

VD

Sympatisk och positiv man med sinne för företagande. Brinner för affärer, ledarskap och försäljning. Varit på Castra sedan 2018.

Thomas Florentin

Rekryterare & försäljare

Lättsam, energisk och glad med full koll på ekonomi och affärer. Bakgrund inom IT och försäljning. På Castra sedan 2018.

Väst

Porträttbild Linda Hansen-Gjerling

Linda Swartling

VD, ansvarig för Management

Fantastiskt driv och inspirerande ledare som brinner för triathlon. Erfarenhet av att leda och utveckla konsultverksamheter. Började på Castra 2020.

Mikaela Friberg

Affärsområdeschef Systemutveckling & Test

På Castra sedan 2020.

Jonas Elvestål

Affärsområdeschef IT-management

På Castra sedan 2020.

Syd

Josefine Övegard

VD

Engagerad och driven med ett stort hjärta och affärssinne. Erfarenhet av företagande och ledarskap. Varit på Castra sedan 2016.

Jenny Karlsson

Försäljare

Började på Castra 2020.

Andreas Hadelöv

Konsultchef & försäljare

Lugn och stabil Norrlänning med ett glatt humör. Bakgrund inom försäljning och ledarskap. Med i Castra-gänget sedan 2018.

Peter Ek

Försäljare

På Castra sedan 2020.

Porträttbild John Peterson

John Peterson

Rekryterare

Strukturerad och humoristisk som brinner för att bygga starka team. Bakgrund inom sälj, rekrytering och relationship management. Började på Castra 2019.

Mellansverige

Mikael Fjellström

VD

Optimistisk med ett stort driv och engagemang. Erfarenhet av rekrytering, försäljning och ledarskap. Med på Castra-resan sedan 2018.

Porträttbild Elia Frank

Elia Frank

Rekryterare

Energisk, målmedveten och positiv med bakgrund inom ekonomi, rekrytering och försäljning. Varit på Castra sedan 2019.