Mikaela Friberg blir affärsområdesansvarig för Castra Väst Systemutveckling och Test

Castra fortsätter att växa i snabb takt och visar en omsättningstillväxt på 30 procent senaste verksamhetsåret. Vi kan nu med glädje presentera Mikaela Friberg som tillträder som affärsområdesansvarig för Castra Väst Systemutveckling och Test.

Vad är din roll på Castra? 

Jag kommer jobba som affärsområdesansvarig för Castra Väst Systemutveckling och Test. Rollen innebär att jag ansvarar för rekrytering och försäljning, såväl som för konsultvård. Jag kommer ha ett nära samarbete med både säljare och konsulter och ser mycket fram emot att driva bolaget framåt tillsammans med medarbetarna. 

Vad var det som lockade dig till Castra? 

Castra kom jag i kontakt med för första gången för ett par år sedan. Redan då fanns det något med Castra som intresserade mig – friheten och att själv kunna vara med och påverka. Och jag skall inte sticka under stolen med att jag var imponerad över alla duktiga medarbetare. Det känns extremt kul att vara på plats, jag hoppas kunna bidra med en stor dos envishet och energi! 

Hur ser din bakgrund ut? 

Det var inte en slump när jag stod i valet och kvalet om att plugga ekonomi eller sälj som valet föll på sälj. Så här i efterhand vet jag inte varför jag överhuvudtaget funderade på ekonomi. Kanske trodde jag att jag skulle ha en fin framtid, om än inte lika rolig. Man ska ju göra något man brinner för, och jag brinner verkligen för försäljning! 

Från att ha sålt glas och porslin på Cervera så gjorde mitt liv en totaltvändning efter att jag avslutat min utbildning på IHM Business School. Jag dök raka vägen in i IT-branschen och skulle sälja traditionell IT. Utmanande men kul, och ganska snabbt därpå kom jag för första gången i kontakt med den bransch jag är i nu – konsultbranschen. Närmast från Centric där jag haft en delad roll inom främst försäljning men till viss del även rekrytering och konsultchef. 

Vad ser du fram emot i din roll på Castra? 

I min roll som affärsområdesansvarig för Castra Väst Systemutveckling och Test ser jag fram emot att utveckla och driva vidare detta dotterbolag. Jag ser fram emot att lära känna våra samarbetspartners men även att vidareutveckla nya och befintliga relationer. Jag vill att vi tillsammans skall bygga ett starkt team och ta bolaget till nya höjder, någonting jag kommer gå in helhjärtat för!

Vi hälsar Mikaela varmt välkommen till Castra. Vi är superglada att ha med henne i teamet och ser fram emot att ta Castra till nya höjder tillsammans!

Vill du veta mer? Läs mer om Castra här eller spana in våra lediga tjänster här.

Porträttbild Hilda Hammarin

Hilda Hammarin

Marknadsföring