2018 – ett succéår i Castras historia!

2018 har inneburit stor framgång och många stolta ögonblick för Castra. Nu rundar vi av med våra topp 6 höjdpunkter för året och ser emot ett sprakande 2019!

1. Vi passerade 100 medarbetare!

Under året växte Castra-familjen rejält och passerade hela 100 medarbetare! Vi är glada att ha så många fantastiska medarbetare med i teamet som hjälper Castra framåt varje dag.

2. Ett år av tillväxt 

Vi är stolta att konstatera att omsättningen under 2018 ökade med så mycket som 66%! Koncernen som grundades för 6 år sen omsätter nu drygt 96 miljoner kronor.

3. Great Place to Work-certifiering

Att vi redan under 2017 blev certifierade av Great Place to Work var stort. Att vi i år igen blev certifierade är otroligt kul då vi lägger stor vikt vid vår företagskultur och medarbetarnöjdhet.

4. Nyetablerade kontor runtom i landet

Mellansverige-regionen har tagit ordentlig fart och vi etablerade under året nya kontor i Jönköping, Örebro och Linköping.

5. Två nya nischbolag startades

Castra bygger på en bolagsstruktur baserat på nischade dotterbolag. Dotterbolagskonceptet har visat sig fungera otroligt bra och under 2018 har nischsatsningar inom Industri och Management startats.

6. Nya uppdrag och ramavtal

Vi har under året vunnit eget avtal med OKG, Kärnkraftverket i Oskarshamn. Vi har dessutom påbörjat en rad nya spännande uppdrag hos bland annat VGR, Renova, VCC, Saab och Husqvarna.

Detta är bara några av höjdpunkterna under året som gått. Ett varmt TACK till er alla för ett inspirerande år. Vi är stolta och glada över vad vi har uppnått 2018 och välkomnar nu ännu ett kanonår tillsammans!