Porträttbild John Peterson

Möt John Peterson – konsultchef och Head of Recruitment i Castra Syd

Castra Syd – ett av Castras nio dotterbolag – har sett en fantastisk tillväxt under bara ett par år och har inga planer på att sakta ner farten. Nu kan vi med glädje presentera att John Peterson tillträder som konsultchef och Head of Recruitment i Castra Syd.

Porträttbild John Peterson

Uppvuxen i Osby i Skåne, bott i Australien och studerat i Stockholm. John är friluftsälskaren och Malmöbon som har djup kunskap inom sälj, relationship management och rekrytering. Han kommer närmast från Centric och Atea där han arbetat med rekrytering, ledarskap och account management. John berättar mer om sig själv och vad han ser fram emot mest i den nya rollen:

– Jag ser mycket fram emot personlig utveckling utifrån Castras affärsmodell, att växa och utvecklas in i kvalificerade affärsdialoger, men även att attrahera kandidater till företaget och att vara en god ambassadör utåt och bära Castras varumärke och portfölj mot våra kunder. Och givetvis att växa i min egen roll som rekryterare.

Samarbete, smidig kommunikation och tydliga gemensamma mål – ett sammansvetsat team är någonting som Castra och John ser som oerhört viktigt på alla arbetsplatser. John berättar vidare:

– Jag vill bygga ett team och en styrka i gruppen med gemensamma mål och bra samspel. Lagkänslan och att man arbetar tillsammans mot någonting är bara en av de sakerna som utmärker sig speciellt hos Castra. Utöver det är energin, flexibiliteten och det starka engagemanget våra främsta styrkor. Att det finns oändliga möjligheter och att man inte ser några hinder, samt snabbrörligheten från tanke till idé till handling tilltalar mig mycket.

Vi hälsar John varmt välkommen till teamet. Vi är otroligt glada att ha honom med på tåget och ser fram emot att ta Castra till nya höjder!

Vill du veta mer om Castra? Läs mer om bolaget eller titta in på vår karriärsida för våra lediga tjänster

Porträttbild Hilda Hammarin

Hilda Hammarin

Marknadsföring & projektkoordinator