Castra fortsätter växa – passerade 100 medarbetare

2018 firade Castra många framgångar och under det gångna året har företaget expanderat kraftigt. Konsultbolaget firade 100 anställda konsulter redan under våren.

I maj gick vi ut med nyheten att vi nått 100 konsulter. Castra startade sin verksamhet 2012 och på bara 6 år har vi nått tresiffrigt när det gäller antalet medarbetare och har kontor på 6 orter i Sverige.

Vi arbetar strategiskt utifrån vår Vision 300 och att vi redan i fjol var uppe i 100 konsulter gör att vi ligger före planen. Under året har stort fokus lagts på vår internkultur och medarbetarskapet. Vi arbetar aktivt med att attrahera, utveckla och behålla såväl nya som befintliga medarbetare.

Vår certifiering av Great Place to Work för andra året är ett bevis på att vi är på rätt väg. Vi är måna om att hela tiden utveckla vår organisation och vårt kulturarbete. Vi lägger stor vikt vid att involvera, engagera och bygga Castra tillsammans med våra medarbetare. Castras kultur bygger på frihet, transparens, delaktighet och gemenskap.

Vi är stolta att Castra-familjen växte under året och att vi nu är drygt 100 medarbetare! Vi är glada att ha så många fantastiska medarbetare med i teamet som hjälper Castra framåt varje dag.

Vill du också bli en del av Castra? Läs mer här

Porträttbild Hilda Hammarin

Hilda Hammarin

Marknadsföring & projektkoordinator