Porträttbild Ida Matthiasson, affärsområdesansvarig för Castra Väst IT-management

Ida Matthiasson ska driva vidare Castra Väst IT-management

Med gedigen erfarenhet inom rekrytering, sälj och som konsultchef, och med ett brinnande intresse för människor och relationer ska Ida Matthiasson driva vidare Castra Väst IT-management.

Porträttbild Ida Matthiasson, affärsområdesansvarig för Castra Väst IT-management

Hon är född och uppvuxen i Jönköping men tog sitt pick och pack och flyttade till Malmö för att utbilda sig till beteendevetare på Lunds universitet.

“Jag är i grunden djurvårdare men valde en helt annan väg när jag vidareutbildade mig till beteendevetare och kom in i bemanningsbranschen genom Academic Work. Efter min utbildning flyttade jag till Göteborg där jag fortsatte min resa som rekryteringsansvarig på Adecco. Jag jobbade då främst mot sektorerna industri och logistik, och senare med specialistroller inom IT och ingenjör” berättar Ida.  

Rollen som rekryteringsansvarig på Adecco innbar många tuffa men roliga utmaningar och Ida växte snabbt i sin roll. Hon kände snart att det var dags att ta nästa steg i karriären. Senast kommer hon från Randstad där hon jobbade i en bred roll som konsultchef och account manager.

“Jag var inte på jakt efter ett nytt arbete men när Castra kontaktade mig blev jag nyfiken. Företaget har ett annorluna sätt att tänka som jag gillar. Flexibilitet och egenbestämmande av tid är viktiga parametrar och Castras modell fascinerar mig. Dessutom fick jag en härlig känsla så fort jag klev in genom dörren.”

Ida berättar vad hon ser fram emot mest i sin nya roll:

“I min roll som affärsområdesansvarig för Castra Väst IT-management ser jag fram emot att utveckla och driva vidare detta dotterbolag. Jag ser även fram emot att lära känna alla kunder och medarbetare och utveckla vårt samarbete och relationer. Vi ska tillsammans ta detta bolag till nya höjder och bygga ett härligt, starkt och sammansvetsat team!”

Ida har ett stort intresse för träning och hälsa och hon reser gärna till nya länder och städer. Hon är ett riktigt energiknippe och glädjespridare med stor drivkraft.

Vi är riktigt glada att hälsa Ida varmt välkomen till Castra!

Är du också nyfiken på Castras modell? Läs mer här

Porträttbild Hilda Hammarin

Hilda Hammarin

Marknadsföring & projektkoordinator