2019 – en tillbakablick på Castras höjdpunkter under året

Castra växer i snabb takt och 2019 har inneburit både utmaningar och framgång för koncernen. Personalstyrkan och försäljningen har återigen ökat kraftigt. Nischbolagskonceptet med möjlighet till delägande slår väl ut och vi har fortsatt vårt aktiva arbete kring medarbetares välmående. Nu rundar vi av med våra topp 5 höjdpunkter för året och ser emot ett sprakande 2020!

1. Vi passerade 150 medarbetare

Under året växte Castra-familjen rejält och passerade hela 150 medarbetare! Koncernen växer i snabb takt och det är tydligt att vi lockar de bästa konsulterna till oss. Vi är både stolta och glada att ha så många fantastiska medarbetare med i teamet!

2. Ett år av tillväxt 

Omsättningen under verksamhetsåret ökade med 30% och tillväxttakten spås vara fortsatt hög inför kommande år. Koncernen som grundades för 7 år sedan omsätter nu 125 miljoner kronor.

3. Great Place to Work-certifiering

Castra inledde under 2017 ett samarbete med Great Place to Work som ett led i att utveckla det kulturarbetet inom organisationen. 2019 blev Castra, för tredje året i rad, certifierat av Great Place to Work som en mycket bra arbetsplats. Att vi i år igen blev certifierade är otroligt kul då vi lägger stor vikt vid vår företagskultur och medarbetares välmående. Certifieringen innebär att Castra uppfyller de krav på kulturskapande aktiviteter som ställs av Great Place to Work.

4. Nyetablerade kontor runtom i landet

Castra har under året expanderat och etablerat kontor på flera orter runtom i landet. Bolaget finns idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Norrköping och Örebro.

5. Nya ramavtal

En rad nya kunder inom diverse branscher har tillkommit och arbetet kring att utveckla våra goda relationer till kunderna är i ständigt fokus. Vår ramavtalssatsning mot offentlig sektor fortsätter. Vi har nu egna ramavtal med Försäkringskassan, CSN , SPV, Region Uppsala, Strängnäs Kommun och Sundsvalls kommun. Castra vann under hösten dessutom ramavtal med Öresundsbron. Koncernen blev rangordnade som nummer 1 i ramavtalet vilket innebär att Castra får möjlighet att leverera på alla avrop innan de andra leverantörerna. Betydligt fler ramavtal har också tagits tillsammans med partners.

De fem punkterna ovan är några av höjdpunkterna under året som gått. Nischade dotterbolag, möjlighet till delägande och påverkan, samt karriär- och utvecklingsmöjligheter för den enskilde individen slår väl ut. Med satsningar kring offentlig sektor, fokus på våra medarbetare och på kundrelationer bedöms bolagets marknadsmässiga förutsättningar vara mycket goda framåt.

Ett varmt TACK till er alla för ett inspirerande år. Vi är stolta och glada över vad vi har uppnått 2019 och välkomnar nu ännu ett kanonår tillsammans!

Besök vår karriärsida för att spana in våra lediga tjänster.