Greetings,
We’ve been expecting you.

Look, I am not your father, but I may be your new employer. Vi söker dig som inte backar för en utmaning, oavsett om det handlar om ditt jobb som IT-konsult eller att lära dig ett språk som nästan ingen pratar. Vi är inte förvånade att just du hittade hit. Hos oss kommer du känna dig som hemma och ingenting kommer hindra dig från att bli så bra som du kan vara. Snarare tvärtom. You shall not pass… on our konsulttårta!

Vilka är vi?undrar du.

 

De bästa konsulterna med de bästa förutsättningarna. What’s not to like?

Våra konsulter styr själva vilka uppdrag de tar, när de jobbar, om de vill levla upp någon kompetens och hur och mycket lön och semester de tar ut. Att de får bygga sin egen logga är bara ytterligare ett bevis. Hos oss är möjligheterna bra nära oändliga. Win för alla parter, säger vi.

Vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser. Det låter lite skrytsamt, förlåt. Men det är faktiskt inte vi som sagt det. Castra har sedan 2017 blivit certifierad av Great Place to Work, och har de senaste fyra åren blivit utnämnda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser. 2023 kammade vi även hem en andra plats i kategorin för stora företag. Som grädde på moset är vi dessutom Gasell- och Karriärföretag.

Levla upp ditt konsultande– bli en av oss

Frihet

Ditt liv, dina prioriteringar. På Castra väljer du själv dina uppdrag, hur mycket lön och semester du tar ut och om det blir en spontan D&D-kväll när du får feeling. Du är din egen chef, helt enkelt.

Medbestämmande

Vi tillsammans är Castra. Genom delägarskap, advisory boards och projektgrupper kan alla som vill vara med och forma bolagets framtid.

Möjligheter

Vi vet att de bästa IT-konsulterna är de som alltid vill bli bättre. Därför har du full frihet att slipa på dina skills när, var och hur du vill. (Obs: taekwondo i köket är inte okej)

Är du vår
nya superstar?

Nyfiken men
inte övertygad?

TLDR: Därför vill du jobba på Castra

  • Frihet att utföra ditt jobb när, var och hur som passar dig bäst
  • Obegränsad kompetensutveckling
  • Stora möjligheter att påverka bolagets utveckling och genomföra dina idéer (om du vill – annars slipper du)
  • Oslagbar gemenskap och en massa roliga aktiviteter
  • Du får skapa din alldeles egna Castra-logga (främsta incitamentet obviously!)
  • En bred kundbas inom både privat och offentlig sektor – du blir aldrig påtvingad ett uppdrag utan väljer själv vilka kunder du vill jobba med
  • Ett uppriktigt men vänligt klimat, där alla behandlas med respekt
  • Spännande positioner och uppdrag med stora möjligheter för utveckling
  • Vi är bra på att fira framgångar tillsammans – och det brukar bli en hel del framgångar att fira