GPTWgala

CASTRA PÅ EN ANDRAPLATS BLAND SVERIGES BÄSTA ARBETSPLATSER 2023

Castra kammade hem en andraplats bland Sveriges bästa arbetsplats 2023. Det står klart när Great Place to Work för tjugoförsta året i rad rankar de organisationer som har fått högst betyg av medarbetarna själva.

sveriges bästa arbetsplatser 2023 lista

Great Place to Work har undersökt arbetsplatskulturen för 100 miljoner medarbetare i över 100 länder, däribland Sverige. Sveriges Bästa Arbetsplatser bygger på resultatet från tusentals medarbetarenkäter i landet, där medarbetare konfidentiellt har utvärderat sina arbetsgivare när det kommer till ledarskap, rättvisa, jämställdhet, tillit, respekt och gemenskap. Sådant som Great Place To Works trettioåriga forskning visar är avgörande för att bygga riktigt bra arbetsplatser, som är lönsamma och gynnsamma för människor och samhällen. I år når 55 svenska organisationer upp i nivå för att rankas på den åtråvärda listan över de bästa arbetsplatserna.

Castra har sedan 2017 blivit certifierad av Great Place to Work och har i och med detta år blivit utnämnda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 4 år i rad. I denna film går Great Place to Work igenom vad det är som gör att Castra är så mycket bättre än resten. Resultatet är extra viktig då det har utsetts av den tuffaste kritikern av alla. Medarbetaren. Se resultatet här

”Det är så fantastiskt kul att se svart på vitt att vår kultur, vår gemenskap, våra värderingar, ja allt vad Castra är helt enkelt fungerar. Förlåt, inte bara fungerar – briljerar. Tack till alla er som gör Castra till vad det är”, säger koncern-VD Elin Toft.

Vill du också bli en del av framgångssagan? Besök vår karriärsida för att spana in våra lediga tjänster.