JennyNielsenSTOR

VI VÄLKOMNAR JENNY NIELSEN SOM CBDO FÖR CASTRA GROUP

Castra har haft en fantastisk tillväxt under det senaste året. Det är inte långt kvar tills det är dags att fira att vi är över 400 medarbetare och nu kan vi med glädje presentera Jenny Nielsen som tar sig an rollen som Chief Business Development Officer för koncernen.

VAD ÄR DIN ROLL PÅ CASTRA? OCH VAD SER DU FRAM EMOT?
I min roll som Chief Business Development Officer kommer jag att ha fokus på affärsutveckling, ledarskap och kultur i syfte att bidra till Castras fortsatta framgång och tillväxt! Jag ser fram emot att lära känna och förstå organisationen, alla fantastiska människor och affären för att ta action på hur jag på bästa sätt kan stötta och utveckla Castra.

VAD VAR DET SOM LOCKADE DIG TILL CASTRA?
Jag vill verka i sammanhang där både hjärta och hjärna är med. Där den gemensamma riktningen är tydlig och kulturen osar av passion, engagemang, tillit och frihet. Jag vill hänga med människor som är riktigt vassa på det de gör, som har stor portion humor och självdistans, där vi har riktigt goda förutsättningar för att ha grymt kul tillsammans på resan mot målet! Allt det där är Castra för mig och varför jag stolt kliver på detta coola bolag! 

HUR SER DIN BAKGRUND UT?
Jag har erfarenhet av ledarskap, försäljning, affärsutveckling på både strategisk och operativ nivå i dynamiska och säljorienterade branscher. Konsultbranschen är min hemmaplan. Under hela min yrkesverksamma karriär har jag ägnat mig åt utveckling på olika sätt, oavsett om det varit som ledare i linjen, konsult inom ledar- och medarbetarutveckling, karriärutveckling och rekrytering, eller att genom att bygga upp egen verksamhet inom mental och fysisk träning för organisationer och individer i syfte att optimera prestation och välbefinnande.

NÅGOT SOM LIGGER VARMT OM HJÄRTAT?
Jag är övertygad om att genom att finna människors inre motivation och drivkraft uppnår verksamheter lättare uppsatta mål, skapar effektivitet och långsiktig hållbarhet. Jag brinner för att utveckla organisationer genom människorna. Genom att leda och utveckla andra stannar aldrig heller den egna utvecklingen upp vilket utmanar och motiverar mig.

Vill du veta mer om Castra? Läs mer om oss här


Anlita oss

Jobba hos oss