Alingsås kommun och Castra sluter ramavtal

Castra ingår ramavtal med Alingsås kommun

Castra har efter upphandling vunnit ramavtal med Alingsås kommun gällande organisationsutveckling. Den totala omfattningen på ramavtalet uppgår till
cirka 4 000 000.

Alingsås kommun fortsätter att växa och har som vision att genom nytänkande, engagemang och tillgänglighet skapa livskvalitet för alla 41 000 invånare. Castra är 1 av 6 utvalda leverantörer av totalt 29 anbudsgivare. Avtalet avser konsulttjänster inom organisationsutveckling och sträcker sig i två år med möjlighet till förlängning ytterligare två år. Omfattningen på ramavtalet uppgår till cirka 4 000 000 kronor.

– Att vi blivit utvalda som leverantör till Alingsås kommun gör att vi nu kan erbjuda våra konsulter ytterligare spännande och intressanta uppdrag inom management. Ramavtalet med kommunen ligger helt i linje med de expansionsplaner vi har för region Väst. Vi ser fram emot att leverera toppklass och att tillsammans med Alingsås kommun utvecklas vidare, säger Linda Hansen-Gjerling, VD på Castra Väst.

För Castra i Göteborg innebär detta en ökad efterfrågan på kompetens. Samarbetet mellan Castra och Alingsås kommun kommer generera flertalet arbetstillfällen, och Göteborgskontoret kommer växa ytterligare.

– Med grund i det nya ramavtalet vill vi komma i kontakt med fler konsulter som har erfarenhet inom området organisationsutveckling och som vill vara en del av Castra, fortsätter Linda.

Är du konsult och nyfiken på Castra? Hör av dig!