Möt Rebecca Kågemyr – rekryterare i Castra Mellansverige

Castra Mellansverige – ett av Castras dotterbolag – fortsätter att växa och har under det senaste året gått från 17 till 30 medarbetare. Vi kan nu med glädje presentera Rebecca Kågemyr som tillträder som rekryterare för bolaget.

Vad är din roll på Castra?

Jag kommer att jobba med rekrytering vilket innebär att jag kommer ha hand om hela rekryteringsprocessen för Castra Mellansverige. Mina kollegor i regionen har tidigare fokuserat både på rekrytering och sälj, och även om vi fortsatt kommer hjälpas åt så kommer vi framöver dela upp ansvarsområdena mer. Min roll landar mycket på search och att matcha en person med rätt uppdrag så att båda partner är nöjda. Det innebär även hel del administrativt arbete och mycket fokus kommer på ligga på konsultvård, att stärka gemenskapen ytterligare och utveckla företagskulturen i bolaget.

Vad var det som lockade dig till Castra?

När jag kom i kontakt med Castra så var det frihetskänslan som tilltalade mig mest. Friheten i att du som medarbetare kan vara med och påverka så pass mycket själv är någonting unikt hos Castra. Självklart finns det en grundstruktur i bolaget men jag upplever att det finns otroligt stora möjligheter att komma med egna idéer och förslag på hur verksamheten kan utvecklas. Är du konsult i uppdrag, jobbar inhouse eller är mellan uppdrag spelar ingen roll, man har lika stora möjligheter till delaktighet.

För mig är det väldigt viktigt att jag kan stå för företagets erbjudande och jag tycker att Castras konsulterbjudande är otroligt lockande. Nytänk, framåtanda, öppenhet, välkomnande och att man utvecklas i takt med hur samhället och omvärlden utvecklas. Jag jobbar hela tiden för att hitta rätt match för de kandidater jag möter. Nu känner jag att jag även hittat rätt match för mig själv vilket känns riktigt roligt.

Vad ser du fram emot i din roll på Castra?

Castra Mellansverige startade 2018 så regionen har inte funnits så länge. Jag ser fram emot att utveckla bolaget tillsammans med mina kollegor och göra Castra Mellansverige till den bästa arbetsgivaren i regionen.

Jag kommer tidigare från bemanningsbranschen vilket har varit otroligt lärorikt. Det jag gillar med Castra är att man får en annan typ av kontakt med konsulterna än i min tidigare bransch. Här får man en närmare relation till varandra och en bättre kontakt som kollegor. Utifrån det blir det också enklare att hitta rätt match för konsulterna i deras professionella liv.

Vad har du tidigare gjort?

Jag är utbildad personalvetare och har tidigare jobbat med marknadsföring, sälj och rekrytering. Senast kommer jag från Academic Work och rollen som konsultchef. Jag brinner för att träffa nya spännande personer och hjälpa dem till deras drömjobb. Jag ser nu fram emot att komma igång ordentligt och att träffa hela teamet, både i region Mellansverige och hela Castra.

Vi är otroligt glada att hälsa Rebecca Kågemyr välkommen och ser fram emot att ta Castra till nya höjder tillsammans!

Porträttbild Hilda Hammarin

Hilda Hammarin

Marknadsföring & projektkoordinator