Guldägget nominering

Det är med stor glädje och stolthet som vi kan meddela att Castra har blivit nominerade i två kategorier till Guldägget 2024, Sveriges största tävling inom kreativ kommunikation. Guldägget, en årlig händelse som samlar Sveriges mest framstående kreativa talanger, har utsett Castra som en stark aktör inom reklambranschen genom att nominera dem i två kategorier: Annonsering och Audio. Dessa nomineringar erkänner Castras enastående förmåga att leverera kampanjer och ljudinnehåll av högsta kvalitet.

Nominering Annonsering

Nominering Audio

En rekryteringskampanj som mindre än en promille av befolkningen kan läsa

Syftet var att genomföra en rekryteringskampanj riktad mot IT-konsulter där vi valde att nischa oss mot ett intresse som en stor del av våra konsulter har. Vi förstod att de älskar sci-fi/fantasy och problemlösning. De är helt enkelt nördar. Så självklart utformade vi hela kampanjen på de fiktiva språken klingonska (Star Trek), sindarin (Sagan om ringen) och galaktisk standard (Star Wars). Fullkomlig rappakalja för den stora massan, men en oemotståndlig utmaning för rätt kandidat.

Och nu till det ni alla såklart har väntat på. Vad står det egentligen på skyltarna?

“Give yourself to the Castra side.”

Castra Star Wars

“Apply, or apply not. There is no try.”

castra_vam_hemsida2

“Apply, or apply not. There is no try.”

castra_vam_hemsida1

“The only thing we have to decide is what to do with the talent that is given to us.”

castra_vam_hemsida4

“Success! We seek programmers for a glorious mission.”

”Vi är otroligt nöjda och stolta över att ha blivit nominerade i två kategorier till Guldägget 2024. Vi gillar att tänja på gränserna, tänka utanför den där boxens ramar och våga vara rebelliska. Detta är fantastiskt resultat av det hårda arbete och den dedikation som vårt team lägger ned varje dag. Att få denna nominering är en bekräftelse på att vi fortsätter att leverera högkvalitativ kommunikation som engagerar och inspirerar, även utanför vår bransch.”

Här kan ni läsa mer om rekryteringskampanjen:
Resumé

Här kan ni se alla nominerade inom de olika kategorierna
Lista på de nominerade

Yours sincerely,

artikel författare
Emil Ahlenius
Art Director
Emil.Ahlenius@castra.se

 

Anlita oss

Jobba hos oss