VD Semir Jasarevic lyssnar på konsult

Castra Östs årsredovisning visar en omsättningstillväxt på 72%

Castra Östs årsredovisning för verksamhetsåret 2019/2020 är nu färdigställd och visar en otroligt snabb tillväxttakt. Omsättningen för året landade på nära 35 miljoner, en ökning med 72 procent jämfört med året innan.

2019/2020 var ett starkt år för verksamheten i Stockholm som sett god tillväxt. Bolaget anställde 12 medarbetare och räknar nu till 33 anställda i regionen. Omsättningen uppgick till 35 miljoner kronor – en ökning med 72 procent jämfört med tidigare verksamhetsår.

Företaget vann nya spännande kunder och ramavtal i regionen, samtidigt som de befintliga samarbetena utvecklades. Castra-koncernen blev för fjärde året i rad certifierat av ”Great Place to Work” och blev under året dessutom utnämnda till en av Sveriges bästa arbetsgivare i kategorin medelstora bolag.

– Vi är riktigt tacksamma för alla fantastiska kollegor som valt Castra under året och alla nya kunder vars förtroende vi fått. Vi har trots en utmanande situation på marknaden visat att vår försäljnings- och rekryteringsprocess står stark oavsett konjunkturläge. Att vi lyckats behålla våra kollegor trots en pandemi, visar att det finns ett högt förtroende bland medarbetarna vilket vi såklart är mycket glada över, säger Semir Jasarevic, VD på Castra Öst.