Kor betar på grön äng

Jordbruksverket och Castra sluter ramavtal

Castra har efter upphandling tilldelats ramavtal med Jordbruksverket. Ramavtalet innefattar IT-konsulttjänster inom systemutveckling och systemförvaltning och sträcker sig i två år med möjlighet till förlängning ytterligare två år. Det beräknade behovet uppskattas till 100 000 timmar per år. Castra har i hård konkurrens tilldelats ramavtal som 1 av totalt 5 leverantörer.

– Vi känner såklart en enorm glädje och stolthet i att en så stor och samhällsviktig aktör som Jordbruksverket väljer Castra som ny leverantör. Vi har under de senaste åren jobbat hårt för att förfina och spetsa till vårt erbjudande till den offentliga sektorn. Att vi lyckas hamna i den absoluta toppen i den kvalitativa delen av utvärderingen är ett kvalitetsstämpel på det arbete vi lagt ner på att utveckla och optimera vårt arbetssätt specifikt mot offentliga kunder. Nu är vi i full gång med att förbereda för avtalsstart vilket bl.a. innebär flertalet nyrekryteringar till det härliga konsult-teamet i Jönköping, säger Sebastian Fagerholm som är nationellt ansvarig för offentliga ramavtal på Castra.

– Det är oerhört roligt att vi ingått ramavtal med Jordbruksverket. Vi är stolta över den goda kvalitet som våra konsulter levererar samt våra välutvecklade processer och rutiner. Det visar att vårt arbete och engagemang till våra kunder ger det förtroende vi vill uppnå. Nu ser vi fram emot att leverera toppklass och fördjupa samarbetet med Jordbruksverket, säger Elin Toft, koncern-VD på Castra.

Jordbruksverket är Sveriges förvaltningsmyndighet inom jordbruk, fiske och landsbygd. Myndigheten arbetar för att Sverige ska producera mat på ett hållbart och lönsamt sätt, samt bidrar till en god djurvälfärd i hela Sverige och en levande landsbygd.

– Vi ser fram emot det kommande samarbetet med Castra, säger Anna Carlsson, koordinator Jordbruksverket.

Avtalet beräknas starta 2021-03-01.