Castra ingår nytt ramavtal med Statens tjänstepensionsverk

Castra ingår nytt ramavtal med Statens tjänstepensionsverk – en av Sveriges största leverantörer av pensionstjänster. Avtalet avser IT-konsulttjänster och löper över en tvåårsperiod med möjlighet till förlängning.

Castra har sedan tidigare ramavtal med Statens tjänstepensionsverk, SPV, och kan nu med glädje meddela att vi fått förnyat förtroende och ingått ännu ett ramavtal med myndigheten. Avtalet omfattar konsulttjänster inom IT och det totala värdet beräknas uppgå till 180 miljoner kronor.

– Det är fantastiskt roligt att få fortsatt förtroende av SPV att leverera tjänster med våra erfarna konsulter. Castra växer i snabb takt och i och med detta ramavtal ser vi fram emot ett djupare samarbete med SPV, säger Elin Toft, koncern-VD på Castra.

SPV ansvarar för att administrera tjänstepensionen från statlig anställning för över 1 100 000 kunder – både statligt anställda, tidigare anställda och pensionärer. Dessutom hanteras pensionsuppgifter från omkring 250 myndigheter och vissa bolag som har statliga avtal.