Konsultchef Tobias Lindberg står i solen på en gata i Malmö

Vi välkomnar Tobias Lindberg som rekryterande konsultchef för Castra Syd

Castra Syd – ett av Castras nio dotterbolag – har sett en fantastisk tillväxt under bara ett par år och har inga planer på att sakta ner farten. I veckan firade vi att regionen har nått 70 fantastiska medarbetare. Nu kan vi med glädje presentera Tobias Lindberg som rekryterande konsultchef för bolaget.

Vad är din roll på Castra?

Min roll kommer främst vara att hitta nya kollegor till oss på Castra och leverera på våra förfrågningar. Jag kommer också ansvara för en del av våra konsulter men kommer såklart finnas där för alla. Min ambition är att framöver vara en del av hela affären och bidra med försäljning med hjälp av mitt kontaktnät i regionen.

Vad var det som lockade dig till Castra?

Josefine Övegard, Castra Syds VD, och jag har haft kontakt under många år och jag har alltid haft en jättebra känsla för henne och bolaget. Jag har också känt de positiva vindarna från andra på Castra och då vill man såklart tillhöra det vinnande laget. Jag har slagits av vilken härlig känsla och driv det finns i bolaget och när jag fick träffa resten av Malmögänget så var det ett självklart val att bli en del av Castra.

Vad ser du fram emot i din roll på Castra?

Kort och gott vill jag lyfta in mina erfarenheter i Castras affär och få den att fortsätta växa. Jag ser fram emot att hitta fler duktiga kollegor till oss samt hitta nya och spännande uppdrag till Castra.

Vad har du tidigare gjort?

Jag började inom tekniken i form av support och drift. Sedan 2006 har jag dock jobbat som konsultchef, med rekrytering och som partneransvarig inom Elan/Experis, Sigma och senast på Technogarden.

Vill du veta mer om Castra? Läs mer om bolaget eller connecta med Tobias Lindgren här.

Porträttbild Hilda Hammarin

Hilda Hammarin

Marknadsföring & projektkoordinator