Castra Sveriges Bästa Arbetsplatser

Castra utses återigen till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser!

Castra hamnar för andra året i rad på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser. Årets vinnare korades 25 mars 2021 av Great Place to Work®. Totalt deltog över 200 företag och Castra klättrade upp på sjätte plats i kategorin medelstora företag. Castra har de senaste fyra åren blivit certifierade av organisationen och har även kammat hem en plats på listan över de bästa arbetsplatserna i landet de senaste två åren.

Castra blev idag utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Rankingen tas fram av Great Place to Work och för att komma med på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser måste organisationen kunna bevisa att de anställda har en övergripande positiv upplevelse av sin arbetsplats. Resultatet baseras på omfattande medarbetarundersökningar samt organisationens kulturrevision och i år deltog över 200 företag i rankingen. I fjol hamnade Castra på plats 21 men har i årets lista klättrat hela femton platser upp och knep plats 6 i kategorin medelstora företag (50-250 medarbetare).

–  Vi är oerhört stolta över att återigen rankas som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser! Detta ser jag som ett resultat av vårt gemensamma, långsiktiga och målinriktade arbete kring kultur och ledarskap. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår företagskultur för att hela tiden ligga i framkant och erbjuda det absolut bästa till våra medarbetare, säger Elin Toft, koncern-VD för Castra.

Förutom flexibiliteten och friheten att styra över sin egen tid så framkom det även i Castras medarbetarundersökning att den starka sammanhållningen och delaktigheten på företaget är det som våra medarbetare uppskattar mest. Att Castra lyckats bibehålla engagemanget och företagskulturen genom satsade digitala konferenser, andra aktiviteter samt att alla blir sedda och lyssnade på även under oroliga tider var andra viktiga parametrar som lyftes i resultatet av undersökningen.

Se hela listan, läs mer om Castra eller spana in våra lediga tjänster.

Elin Toft

Koncern-VD