Julia Lazar porträttbild

Castra rekryterar Julia Lazar som marknadsansvarig för koncernen

Castra fortsätter växa i snabb takt och satsar nu på att växla upp sitt marknadsföringsarbete. Vi kan nu med glädje välkomna Julia Lazar som tillträder som marknadsansvarig för koncernen. Hon kommer att driva Castras marknadsföring och varumärkesarbete framåt.

Vad är din roll på Castra?

Min roll som marknadsansvarig på Castra innebär att jag ansvarar för koncernens övergripande marknadsföring. En stor del av mitt arbete innefattar att ta fram varumärkesstrategier samt att utveckla vårt kommunikativa huvudbudskap mot såväl kunder som konsulter.

Vad var det som lockade dig till Castra?

Det som lockade mig till Castra var deras moderna sätt att driva bolag på. Friheten som de erbjuder sina anställda är unikt och något som fångade mitt intresse direkt. Det som också lockade mig var de stora möjligheterna att som anställd kunna växa och utvecklas inom bolaget samt att man tillsammans kan påverka och driva företaget framåt. Detta gav mig en bild av Castra som ett bolag bestående av motiverade, lösningsorienterade och kompetenta medarbetare med entreprenörsanda. Att de fokuserar och satsar mycket på sina medarbetare anser jag är nyckeln till ett framgångsrikt bolag.

Hur ser din bakgrund ut?

Jag har en utbildning i företagsekonomi med en master i marknadsföring från Handelshögskolan i Göteborg. Efter examen började jag jobba inom FMCG och livsmedelsbranschen som marknadskoordinator på General Mills. Jag fortsatte sedan att hålla mig inom branschen och gick efter något år över till mer träningsfokuserade livsmedel på NJIE som Brand Activation Manager. Nu känns det fantastiskt spännande att kliva in i en helt ny värld inom IT!

Vad ser du fram emot i din nya roll?

Jag ser fram emot att få applicera mina marknadsföringskunskaper från B2C-branschen och få utveckla Castras varumärke framåt. Sen ser jag självklart fram emot att få bli en del av detta härliga gäng och att tillsammans ta bolaget till nya höjder. Castra är ju ett fantastiskt nytänkande företag och jag ser verkligen fram emot att få sprida vårt varumärke så att fler människor får möjligheten att hoppa på Castra-tåget!

Vill du veta mer om Castra? Läs mer om bolaget

Porträttbild Hilda Hammarin

Hilda Hammarin

Marknadsföring & projektkoordinator