Porträttbild Olivia Boe

Möt Olivia Boe – Projektkoordinator för koncernen

Med en examen i Business Administration och flera års utlandsstudier i bland annat USA och Italien ska nu Olivia Boe stötta och driva koncernens koordinerande arbete.

Vad är din roll på Castra?

Min roll på Castra som Projektkoordinator för hela koncernen innebär en fartfylld och varierad vardag där ingen dag är sig lik! Det innefattar allt ifrån administrativt arbete, event & konferensplanering, att stötta marknadsansvarig och att stärka vårt Employer Branding koncept. Min främsta uppgift är även att supporta vår koncern VD i sitt dagliga arbete och att vara hennes högra hand.

Vad var det som lockade dig till Castra?

Jag kan inte tänka mig att vara på en bättre plats än på en av Sverige Bästa Arbetsplatser och det var just detta som först gjorde att jag drogs till Castra. Dessutom så var det den där familjära, personliga och härliga känslan jag fick första gången jag satte min fot på kontoret i Göteborg. Att få vara en del av en verksamhet där det redan dag ett känns som att du har alla möjligheter i världen till att utvecklas både som person och i karriären tror jag är svårt att hitta någon annanstans.

Hur ser din bakgrund ut?

Jag har tidigare arbetat på Ica Reklam i deras inhouse verksamhet samt studerat flera år utomlands i bland annat USA och Italien, där jag tagit min kandidatexamen i Business Administration med inriktning Marketing Management. Nu är jag mer än redo för att ta mig an nästa utmaning!

Vad ser du fram emot i din nya roll?

Jag ser fram emot att få hänga med på resan där jag är med och bidrar till Castras tillväxt samt den enorma variation rollen som Projektkoordinator innebär. Jag trivs med ett högt tempo där det är många bollar i luften samtidigt, något som jag personligen tycker beskriver Castra väldigt bra.  Jag ser också fram emot att få spendera dagarna runt drivna, ambitiösa och fantastiska kollegor så att vi tillsammans kan fortsätta att bygga Sveriges mest attraktiva konsultbolag!

Vill du veta mer om Castra? Läs mer om bolaget

Julia Lazar porträttbild

Julia Lazar

Marknadsansvarig