Porträttbild Madeleine Linge

Madeleine Linge blir Rekryteringsansvarig i Castra Väst

Castra fortsätter att växa i raketfart och Madeleine Linge är det senaste tillskottet i Castra Väst. Med ett brinnande intresse och kunskap inom employer branding så tillträder Madeleine som Rekryteringsansvarig, med fokus på det strategiska arbetet kring personaltillväxt i bolaget.

Vad är din roll på Castra?

Jag kommer ansvara för all rekrytering och strategiska arbete kring vår personaltillväxt i Väst samt utveckla och förbättra våra interna processer för att nå dit.  Mina kollegor är väldigt duktiga på att arbeta crossfunktionellt där alla är involverade i rekryteringen men eftersom Castra växer så behövs en person som har helhetsansvar kring vår personalhantering.

Detta går även hand i hand med att arbeta med vårt arbetsgivarvarumärke, vårt employer brand. Ett område som ligger mig varmt om hjärtat. För mig är det viktigt att arbeta inifrån och ut genom att skapa en arbetsplats som man är stolt över, vill jobba på och som andra vill bli en del av.

Vad var det som lockade dig till Castra?

Ambitiösa kollegor, företagets målmedvetenhet och att det finns en tydlig ambition framåt. Jag upplever även Castra som en lyhörd arbetsgivare som sätter medarbetarna i fokus samtidigt som man vågar bryta ny mark och är positivt inställda till utvecklings- och förbättringsarbeten. Jag uppskattar även att det erbjuds stor frihet, gott om utvecklingsmöjligheter, gemenskap och en stark lagkänsla. Flera viktiga nycklar som skapar arbetsglädje enligt mig.

Hur ser din bakgrund ut?

Jag har de senaste 9 åren jobbat med försäljning och rekrytering inom olika branscher. Jag blev del av ett IT-startup 2015 och var delaktig i en rolig och lärorik tillväxtresa från ett företag med en handfull personer till fyra företag med över 50 medarbetare, där alla bolag visat stor framgång. Där hade jag rollen som Rekryteringschef och ansvarade för personal, rekrytering och kultur.

Vad ser du fram emot i din nya roll?

Att få fortsätta utvecklas inom rekrytering, personal och kultur samt jobba med drivna kollegor som jag kan lära mig mycket av. Jag ser även fram emot att lära mig mer om konsultbranschen och träffa massor av härliga människor som förhoppningsvis vill bli en del av Castra-familjen!

 

Vill du veta mer om Castra? Läs mer om bolaget

Porträttbild Olivia Boe

Olivia Boe

Projektkoordinator