Karriärföretagen 2023

Castras hemsida kammar hem förstapriset som Årets bästa Karriärssida 2023

Förra veckan kunde vi stolt meddela att Castra var nominerade inom kategorierna Årets bästa sociala medier och Årets Karriärsida. Nu står det även klart att vi är vinnarna av Årets Karriärssida 2023!

Berns

Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen varje år Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. De arbetsgivare och nyckelpersoner som utmärkt sig särskilt bland årets Karriärföretag nomineras till olika priskategorier inom följande yrkeskategorier: Civilingenjörer, Högskoleingenjörer, IT, Ekonomi, Mäklare och Samhällsvetare. De slutnominerade och vinnarna för respektive kategori presenterades under Stora Karriärdagen. Prisceremonin och Stora Karriärdagen hölls på Berns Salonger i Stockholm den 4 Oktober.

Juryns motivering lyder:

“Karriärsidan hos Castra erbjuder till en innovativ och inbjudande portal som effektivt lockar talanger. Med en balans av kreativitet och professionalism sätter den nya standarder inom employer branding. Årets Karriärsida IT går därför till Castra.”

Det känns otroligt roligt att ha vunnit årets Karriärsida! Det är ett resultat av vårt stora rebranding arbete som lanserades i början av året där vi ville visa Castras djärva och lekfulla sida med stort fokus på vårt employer brand. Vi utmanar de traditionella konsultbolagen med vår affärsmodell som erbjuder våra medarbetare frihet att bland annat få bestämma sin egna lön, sin semester, sin pension och där alla får samma möjlighet till medbestämmande i bolaget. Vårt nya varumärke andas våra kärnvärden och det är fantastiskt roligt att vi har lyckats nå ut med det genom vår nya hemsida, säger Julia Lazar, Marknadschef på Castra.

 

Vill du veta mer om oss? Läs mer här