Frihet och möjligheter – vad innebär det på Castra?

Frihet och möjligheter är ord vi slänger oss med var och varannan dag på Castra, men vad betyder dessa ord egentligen i praktiken och hur tar de sig uttryck i organisationen?

För oss som medarbetare på Castra är det viktigt att ha stor frihet, så väl på jobbet som på fritiden, att själva styra våra egna liv utefter våra prioriteringar. Därför erbjuder vi unika utvecklingsmöjligheter, frihet och flexibilitet i både anställningsform och arbete. Vi erbjuder en arbetsplats och förmånlig lönemodell där du har frihet att styra över din egen anställning, formad utefter dina behov och önskemål.

Hos Castra väljer du som medarbetare din lön, din pension, din tid och dina uppdrag. Du har full koll på ersättning, beläggningsgrad och kostnader. Med Castras modell har du möjlighet till obegränsad utbildning, frihet att välja hur mycket du vill avsätta till pension och försäkringar och att ta semester så mycket som passar just dig och din situation. Med detta upplägg vill vi möjliggöra för våra medarbetare att styra över och planera sin tid och sina liv, utan strikta begränsningar från arbetsgivaren.

Känner du behov av högre trygghet så finns det möjlighet även till det. På Castra finns olika trygghetspaket där du kan välja den trygghetsnivå som passar dig bäst gällande ersättning, pension och försäkringar. Vi vill att du som anställd på Castra ska kunna välja fritt och ha rätt förutsättningar för att skapa den vardag du önskar och behöver. Varsesig det handlar om att spendera mer tid med familjen, på golfbanan eller på jobbet så anser vi att det är du som äger rätten att bestämma hur du vill planera din tid och skapa balans i ditt liv. Genom att erbjuda våra medarbetare möjligheten att kunna välja och påverka fritt möjliggör vi ett bättre samspel mellan arbete och fritid.

Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig, kontakta oss eller besök vår karriärsida.