Forsman

Henric Forsman kliver nu in som den nya VD:n för Castra Mellansverige AB. Med en gedigen bakgrund inom ledarskap och organisationsutveckling, samt en passion för att skapa resultat och utveckla människor, är Forsman redo att leda Castra in i en spännande framtid. Han kommer senast från sin roll som VD för OnePartnerGroup Östergötland där han har tjänstgjort sedan 2014.

Henric har en bred bakgrund, med lång erfarenhet inom bland annat ledarskap, organisationsutveckling och försäljning inom tjänstesektorn. Han har under de senaste tio åren arbetat som VD, men även innan dess haft möjlighet att leda och utveckla team, driva framgångsrika projekt och tillsammans med sina medarbetare nå högt uppsatta mål och visioner.

– Jag är glad att kunna berätta att jag träder in i rollen som VD för Castra Mellansverige AB och ser jättemycket fram emot att att tillsammans med Castra göra skillnad i en häftig bransch på en konkurrensutsatt marknad.

Henric lockades till Castra på grund av företagets starka värdegrund och engagemanget inte bara för sina kunder, utan även för varje medarbetares personliga och professionella utveckling.

– Jag får känslan av att Castra är en plats där man verkligen kan växa, göra skillnad och känna sig som en del av något större.

henric

Henric Segling

När han inte arbetar föredrar Henric att njuta av livet och spendera tid med vänner och familj. En ledig dag kan innebära allt från att segla i Medelhavet till att umgås med sina söner eller helt enkelt bara koppla av och njuta av god mat och dryck. Han avslutar med att säga att livet är för kort för att inte göra det man mår bra av.

– Om jag var strandsatt på en öde ö och jag bara får ta med mig tre saker så säger förnuftet: vattenrenare, machete och tändstickor, men samtidigt tänker jag att en trevlig whisky, goda ostar och Anthon Bergs mandelägg inte vore helt fel.

– Vi är mycket glada över att Henric börjar som VD för Castra Mellansverige. Hans erfarenhet av att leda, utveckla team och driva framgångsrika projekt kommer vara en värdefull tillgång för Castra Mellansveriges fortsatta utveckling, säger Elin Toft, koncern-VD Castra Group.

Henric Forsman tillträder tjänsten den 26 februari 2024.

Anlita oss

Jobba hos oss