Artikel Design KUWAC

Vi är snart 400 medarbetare på Castra! Rätt många alltså. Så det känns som att det är time att get to know våra underbara Castraiter lite bättre. Eller som vi kallar det – Keeping up with a Castrashian. Låt oss presentera Zeinab Jaber, en lysande stjärna i Castra Mellansverige!

Vad har du för roll och hur länge har du jobbat på Castra?
Jag har varit på Castra sedan 2022. Jag är kravanalytiker, UX designer och affärsområdesansvarig för digital design på Castra.

Vad gör du på ditt uppdrag just nu?
Jag sitter på Transportstyrelsen och har gjort det de senaste 2 åren. Vi jobbar i ett team där vi tar fram ett system för tillstånd och tillsyn för sjöfart. Jag tar fram krav och behov från verksamheten som sedan omvandlas till en lösning. Med lite magi från utvecklarna så blir lösningen verklighet. Sedan är det dags för användartesterna.

Hur ser en dag i din vardag ut?
Jag är en ensamstående mamma till 2 barn, en på 7 och en på 4. De ska iväg till skola och förskola och sen brukar jag sätta mig hemma med den största koppen kaffe och ta mina första möten. Vi har turen att få arbeta hemifrån några dagar i veckan vilket underlättar mycket. Vi har många möten och sitter vid skärmen rätt mycket, så små pauser är viktiga för att få vardagen att fungera. Sedan hämtas barnen, middag äts, barnen nattas och jag får min lilla egentid för samla på mig energin för nästa vardag.

Kuwac bilder artikel_playknapp gone

Zeinab artikel2

Vad gör du helst en ledig dag?
Umgås med barnen, familj och vänner. Inga planer bara ta allt som det kommer. Mitt love language är mat så hänger gärna på tiktok och lägger ut recept.

Tre ord som beskriver Castra?
Flexibilitet, externa perspektiv och uppmuntrande!

Dold talang?
Min dolda talang är att jag även med stängd mun kan sjunga. Lilla snigel är den enda låten jag klarar just nu! 

Du är strandsatt på en öde ö och kan bara ta med dig tre saker, vad tar du med dig?

  • Solkräm – SPF 50. Vi skyddar vårt ansikte.
  • En överlevnadsbok – alla tips på hur jag hanterar livet, beroende på Ö.
  • En kniv kan alltid behövas av någon anledning.

Best regards,

artikel författare
Emil Ahlenius
Art Director
Emil.Ahlenius@castra.se

 

Anlita oss

Jobba hos oss