Möt Sanna Dorielle – rekryterare i Castra Öst

Castra Öst – ett av Castras dotterbolag – växer stadigt och visar en omsättningstillväxt på hela 88 % senaste verksamhetsåret. Vi kan nu med glädje presentera Sanna Dorielle som tillträder som rekryterare för bolaget.

Vad är din roll på Castra?

Jag kommer att jobba med rekrytering där jag searchar efter kandidater och antingen matchar dem med de uppdrag vi har eller hjälper dem med en anställning hos Castra. I min roll kommer jag ha ett nära och gott samarbete med säljarna och vara en del i Castras tillväxt. Jag hoppas också kunna bidra till att behålla den varma familjekänslan på företaget. Ju större Castra blir desto viktigare är det att jobba på att bibehålla den kultur och känsla som byggts upp under åren.

Vad var det som lockade dig till Castra?

Jag har tidigare haft bra samarbete med Semir Jasarevic som är VD för Castra Öst. För mig var han en stark bidragande faktor till min start på Castra. Han lyfter fram ens goda egenskaper och får en att tänka i olika banor. Jag litar på honom, vet att han är riktigt vass i sitt yrke, den bästa kollegan och en genomgod man.

För mig var det även intressant hur Castra utmanar den traditionella modellen kring hur ett konsultbolag ska drivas. Här är det fokus på kvalitet och inte kvantitet, det är en upplyftande kultur och man ser individen. Många företag kommunicerar att de är öppna för förbättringar, förslag och idéer men på Castra upplever jag redan nu att det faktiskt är så. Man är mån om att bygga bolaget tillsammans med medarbetarna och det görs bland annat genom projektgrupper, medarbetarundersökningar, advisory board och delägarskap. Trots att jag bara varit här i några dagar så märker jag redan att mina förslag tas på allvar och faktiskt görs någonting åt så det är riktigt roligt.

Vad ser du fram emot i din roll på Castra?

Det känns som att vi är i ett läge där det händer jättemycket hela tiden och vi växer stadigt så att få vara med på resan är grymt. Jag kan verkligen stå för det Castra erbjuder sina konsulter och för mig är det jätteviktigt i min roll som rekryterare. Det ska inte finnas någon anledning till att människor inte ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Man ska kunna ta ut mer semester men samtidigt ha en lika bra eller bättre lön. I min värld ska det gynna sig att vara konsult och inte tvärtom.

Vad har du tidigare gjort?

På gymnasiet gick jag teater och därefter började jag jobba som mötesbokare. Jag arbetade mig uppåt och gick över till Centric där jag jobbade med rekrytering i nästan 10 år. Jag hade ingen aning om att jag ville jobba med rekrytering innan jag började med det men idag kan jag inte tänka mig att göra någonting annat. Jag älskar att träffa människor och hjälpa dem att hitta deras drömjobb.

Vi är otroligt glada att hälsa Sanna Dorielle välkommen till teamet och ser fram emot att ta Castra till nya höjder tillsammans!

Porträttbild Hilda Hammarin

Hilda Hammarin

Marknadsföring & projektkoordinator