Porträttbild Sebastian Fageholm, ansvarig för ramavtal

Sebastian Fagerholm blir ansvarig för ramavtal inom offentlig sektor

Med gedigen erfarenhet och bred kompetens går Sebastian Fagerholm in som nationellt ansvarig för ramavtal inom offentlig sektor på Castra. Sebastian kommer närmast från rollen som VD och ansvarig för offentlig sektor på Upgraded People AB. Sebastian har precis påbörjat sin tredje vecka på Castra och berättar mer om sin nya roll:

– Jag ser fram emot att vara med på Castras tillväxtresa och att bidra med de delar jag kan. Jag har erfarenheten kring hur vi vinner och förvaltar avtal och det ska bli spännande att bygga upp processerna och rutinerna kring det. Jag gillar drivet och den hjärtliga känslan som finns på Castra och jag uppskattar konceptet med frihet, lönemodellen och fokus på kompetensutveckling. Jag inspireras av den framåtanda, medmänsklighet och öppna stämning som råder på företaget.

Sebastian kommer från Jakobstad i Finland men flyttade till Jönköping för studier inom företagsekonomi på JIBS 2007. Numera är han bosatt i Huskvarna där han bor tillsammans med sin fru och sina två barn. Hans karriär tog fart redan innan studietiden då han jobbade med telemarketing under två år.

– På den tiden sålde jag stödstrumpor och kalsonger men hade även ansvar att bygga upp avdelningen jag jobbade på. Min roll innefattade rekrytering och coaching och avdelningen växte från 3 till 40 säljare under min tid där. Jag valde sedan att börja plugga och vid sidan av studierna drev jag bemannings- och rekryteringsbolaget Quickmatch Bemanning AB. Efter studierna landade jag jobbet som affärschef på StudentConsulting som under perioden var ett av Sveriges snabbast växande bolag. Det var då jag på riktigt kom i kontakt med chefsrollen och försäljning till stora företagskunder. Under de åren utvecklade jag både mitt ledarskap samt affärssinne. Jag gick senare över till Upgraded People AB. Där var jag med och byggde upp bolaget från grunden och är stolt över resan vi gjorde under mina 5 år på bolaget.

Sebastian är driven, analytisk, strategisk och tänker alltid 5 steg fram. Han beskriver sig själv som ”en grovjobbande tjänsteman” och förklarar det som att han gillar att bygga från grunden. Han sätter de grova byggstenarna som sedan banar väg för nya, ambitiösa och hållbara framgångar.

Vi är oerhört glada över att Sebastian börjat på Castra och ser fram emot en spännande resa tillsammans!

Vill du veta mer om Castra? Besök vår hemsida eller LinkedIn.

Porträttbild Hilda Hammarin

Hilda Hammarin

Marknadsföring & projektkoordinator