Bild på raketer

2021 – en tillbakablick på Castras höjdpunkter under året

2021 har minst sagt varit ett turbulent år där omvärlden varit oviss och bjudit på många utmaningar. Castra har dock fortsatt stått stabilt i stormen och vuxit vidare i en snabb takt. Personalstyrkan och försäljningen har ökat kraftigt, likaså arbetet inom offentlig sektor. Vårt aktiva arbete kring medarbetarnas välmående har fortsatt ge resultat. Nu rundar vi av med våra topp 8 höjdpunkter för året och ser fram emot ett sprakande 2022!

1. Vi passerade 250 medarbetare

Under året växte Castra-familjen rejält och passerade hela 250 medarbetare! Koncernen växer i snabb takt och det är tydligt att vi lockar de bästa konsulterna till oss. Vi är både stolta och glada att ha så många fantastiska medarbetare med i teamet!

2. Ett år av tillväxt 

Omsättningen under verksamhetsåret ökade kraftigt och tillväxttakten spås vara fortsatt hög inför kommande år. Koncernen som grundades för 9 år sedan omsätter nu strax 200 miljoner kronor.

3. Great Place to Work och Karriärföretag

Castra har under de senaste fem åren blivit certifierade av Great Place to Work som en mycket bra arbetsplats. I år hamnade vi på plats 6 bland Sveriges Bästa Arbetsplatser i kategorin medelstora företag. Att vi i år hamnat på en utav topplaceringarna är otroligt kul då utmärkelsen är baserat på medarbetarnas egna betyg av arbetsplatsen. Det är ett bevis på att våra höga mål kring företagskultur ger resultat. I år har vi även blivit utsedda till ett av landets Karriärföretag, en utmärkelse som delas ut till de 100 arbetsgivare som anses vara mest attraktiva att göra karriär på.

4. Kraftig ökning av ramavtalskunder

Castra har under året växlat upp arbetet inom offentlig sektor och har nu nått över 40 ramavtalskunder. Detta är ett otroligt viktigt arbete som förstärker bolagets stabilitet och trygghet. Arbetet kring att utveckla våra goda relationer till kunderna är i ständigt fokus och vår ramavtalssatsning mot offentlig sektor fortsätter.

5. ISO-certifiering inom informationssäkerhet

Under året gjordes ett gediget ISO-arbete inom informationssäkerhet som till hösten gav resultat i form av en ISO27001-certifiering. En väldigt viktig certifiering som stärker vårt arbete gentemot våra kunder.

6. Första helhetsåtagandet

Vi har under hösten tagit vårt första helhetsåtagande som innebär att 10st av våra konsulter fått möjligheten att ta sig an samma uppdrag hos kund och tillsammans driva projektet från början till slut. En rolig milstolpe i vårt uppdragsarbete.

7. Utvecklat nya kompetensgrupper

Under året har vi utvecklat inte mindre än tre nya kompetensgrupper; inom agilt ledarskap, projektledning och investment. Kompetensgrupperna är ofta ett medarbetarinitativ – ett engagemang som vi tycker är fantastiskt roligt. Grupperna är till för att lära sig av varandra och få möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling.

8. Nya kontorslokaler i Malmö

Sist men inte minst har vi flyttat till nya, större och fräschare kontorslokaler i Malmö. Ett kontor som verkligen är byggt för Castra-gemenskapen med öppna co-working ytor, loungehörna, pingisbord och till och med en tv-spelshörna!

 

Ett varmt TACK till er alla för ett inspirerande och händelserikt år. Vi är stolta och glada över vad vi har uppnått 2021 och välkomnar nu ännu ett kanonår tillsammans!

Besök vår karriärsida för att spana in våra lediga tjänster.