Porträttbild Josefin Sandström

Vi välkomnar Josefin Sandström som Business Coordinator i Castra Öst

Castra Öst växer vidare och därmed behöver det interna arbetet ytterligare förstärkning. Vi välkomnar nu Josefin Sandström som kommer jobba med att stötta, strukturera och utveckla bolagets interna och externa processer.

Vad är din roll på Castra?

Jag kliver in på Castra i en koordinerande roll med en kombination av operativt och administrativt arbete. Det kommer till stor del handla om att stötta, strukturera, driva och utveckla bolagets processer, både internt och externt.

Vad var det som lockade dig till Castra?

Det som lockade mig till Castra var uppfattningen om ett modernt och flexibelt bolag där det händer mycket. Jag upplever det som att Castra ständigt vill förbättras, dels för att effektivisera och underlätta det dagliga arbetet, dels för att bli det bästa bolaget, både internt och ute på marknaden.              

Hur ser din bakgrund ut?

Jag har sedan tidigare en examen inom Industriell Teknik som till stor del fokuserar ledarskap, process- och kvalitetsutveckling samt arbete med ständiga förbättringar. Utöver det har jag arbetat med bland annat redovisning och inom snabbmatsbranschen.

Vad ser du fram emot i din nya roll?

Det jag ser fram emot är friheten att kunna bygga och påverka min egen tjänst och självklart möjligheterna att vara delaktig och bidra till att bolaget drivs framåt!

Vi tycker det är fantastiskt roligt att ha Josefin ombord hos oss på Castra! Vill du veta mer om Castra? Läs mer om bolaget

Julia Lazar porträttbild

Julia Lazar

Marknadsansvarig