Superföretag

Castra Syd utnämnd till årets Superföretag 2021!

Castra Syd har fått utmärkelsen Superföretag 2021 av det globala data och analysföretaget Dun & Bradstreet. Årligen utser de Sveriges mest framgångsrika företag – de som växer snabbast, är lönsamma och har sunda finanser. Rankingen bygger på företagens fyra senaste årsredovisningar där ett Superföretag lever upp till högt uppställda krav inom bland annat tillväxt, finansiering, effektivitet och vinst under samtliga år.

Castra Syd har under de senaste åren haft en fantastisk utveckling med en tillväxt på 40% per år och gått från att vara 20 anställda till att idag vara närmre 80 medarbetare.

– Vårt fokus har hela tiden varit att erbjuda de bästa möjligheterna för våra konsulter. Alltifrån intressanta uppdrag, delägarskap, full frihet att styra sin tid och ekonomi, till en gemenskap och ett mervärde utöver det vanliga. Det är fantastiskt roligt att få den här utmärkelsen som visar att vårt koncept verkligen fungerar, säger Josefine Övegard VD Castra Syd

Det är sjuttonde året som Dun & Bradstreet utser Sveriges Superföretag.

– Vi vill hylla Sveriges hjältar, de som bygger Sverige med jobb och långsiktig värdeökning i näringslivet. Att kunna se strukturer och lyfta fram trender hjälper enskilda företag att tydligare styra och se resultat av sina satsningar, samtidigt som det ger oss en bild av hur näringslivet i samhället utvecklas från år till år, säger Per Weidenman, analytiker på Dun & Bradstreet.

Läs mer om utmärkelsen här

 

Julia Lazar porträttbild

Julia Lazar

Marknadsansvarig