Porträttbild Sanel

Säg hej till Sanel Osmic – vår nya kundansvarige i Castra Syd

I takt med att Castra Syd växer behöver även det interna arbetet att stärkas upp. Därmed välkomnar vi Sanel Osmic som kommer jobba med att bearbeta såväl våra befintliga kunder men även att hitta nya, intressanta uppdrag åt våra konsulter.

Vad är din roll på Castra?

Jag kommer in som säljare och kommer primärt arbeta med sälj, där jag ska upprätthålla goda relationer med befintliga kunder och hitta vägar till att bearbeta nya kunder. Jag har även satt ett personligt mål att lära mig rekryteringsbiten för att kunna bidra i hela affärsprocessen. Sist men absolut inte minst att ta hand om våra fantastiska konsulter som ju är det viktigaste vi har!

Vad var det som lockade dig till Castra?

Jag fick ett otroligt varmt och bra första intryck av teamet i Malmö, och min upplevelse var direkt att Castra var ett spännande bolag som är fullt av möjligheter, och som växer så det knakar i en intressant bransch. Det som givetvis också lockade var att Castra blivit utsedda till en av Sveriges absolut bästa arbetsplatser, häftigt!              

Hur ser din bakgrund ut?

Jag har en bakgrund inom försäljning där jag arbetat både som säljare men mestadels inom olika ledarroller där jag format och byggt upp sälj- och kundtjänstavdelningar inom säkerhet, försäkring och inom infrastruktur både mot företag och privatmarknad.

Vad ser du fram emot i din nya roll?

Jag vill först och främst bli en naturlig del av Malmö-teamet som gett mig en fantastiskt välkomnande. När jag blivit bekväm i sättet att arbeta på, ser jag mest fram emot att bidra till den fortsatta tillväxten och att återigen – fortsätta bygga den goda konsultnöjdheten som jag upplever finns på hela Castra!

Vi tycker det är fantastiskt roligt att ha Sanel ombord hos oss på Castra! Vill du veta mer om Castra? Läs mer om bolaget

Julia Lazar porträttbild

Julia Lazar

Marknadsansvarig