2022 ballonger

2022 – En tillbakablick

Trots att 2022 kantades av pandemins efterdyningar, krig, elkris och ekonomisk osäkerhet stod Castra fortsatt stabilt i stormen och växte vidare i raketfart. Tillväxten, personalstyrkan och försäljningen ökade kraftigt, likaså arbetet inom offentlig sektor. Vi hade även ett rekordår med antalet utmärkelser som vittnar om vårt aktiva arbete kring medarbetarnas välmående och vår stabila tillväxt. Här listar vi våra topp 4 höjdpunkter för året!

 1. VI PASSERADE 350 MEDARBETARE

  Castra-familjen fortsatte att växa i en rasande fart och under året passerade vi över 350 medarbetare. Vår affärsmodell och familjära kultur lockar de vassaste konsulterna till oss. Vi är otroligt glada över alla våra fantastiska team runtom i landet!
 1. ETT ÅR AV TILLVÄXT

  Castra växer så det knakar och omsättningen har ökat med hela 64 procent. Koncernen som grundades för 10 år sedan omsätter nu strax under 325 miljoner kronor.
 1. FLERTALET UTMÄRKELSER

  Castra har under de senaste sex åren blivit certifierade av Great Place to Work och i år hamnade vi på topplistan bland Sveriges Bästa Arbetsplatser för tredje året i rad i kategorin medelstora företag. Att vi återigen hamnat på en utav topplaceringarna är otroligt kul då utmärkelsen är baserat på medarbetarnas egna betyg av arbetsplatsen, vilket är det viktigaste betyget för oss! I år har vi även blivit utsedda till ett av landets Karriärföretag för andra året i rad, en utmärkelse som delas ut till de 100 arbetsgivare som anses vara mest attraktiva att göra karriär på. Vi blev dessutom utsedda till ett Gasellföretag, ett pris som delas ut till Sveriges snabbast växande företag. Vi tog även emot ett Nordiskt tillväxtcertifikat av UC som endast en minoritet av Sveriges företag kvalificerar sig till årligen. Sigillet delas ut till tillväxtföretag som växer snabbt och kraftigt. Vi är fantastiskt stolta och glada över alla fina utmärkelser vi har fått ta emot under året!
 1. KRAFTIG ÖKNING AV RAMAVTALSKUNDER

  Castra har under året ytterligare växlat upp arbetet inom offentlig sektor och har nu nått över 60 ramavtalskunder. Detta är ett otroligt viktigt arbete som förstärker bolagets stabilitet och trygghet. Arbetet kring att utveckla våra goda relationer till kunderna är i ständigt fokus och vår ramavtalssatsning mot offentlig sektor fortsätter.

Ett varmt TACK till er alla för ett inspirerande och händelserikt år. Vi är stolta och glada över vad vi har uppnått 2022 och är nu taggade inför ännu ett kanonår tillsammans!

Vill du också bli en del av framgångssagan? Besök vår karriärsida för att spana in våra lediga tjänster.