gothenburg

Castra vinner prestigefyllt ramavtal med Göteborgs Stad gällande IT-konsulttjänster

Castra tilldelas prestigefyllt ramavtal med Göteborgs Stad som innefattar IT-konsulttjänster inom infrastruktur och kommunikation, ledning och styrning samt verksamhetsutveckling och strategi.

Avtalsperioden startar den 1 december 2022 och sträcker sig över fyra år och innebär att Castra får förtroendet att leverera kvalificerade konsulter inom drygt 20 kompetensområden som bl.a projektledning, verksamhetsutveckling förvaltning samt infrastruktur. Under avtalet kommer Castra säkerställa behovet av kompetens genom både resurskonsulter och åtaganden till Göteborgs Stad.

– Vi på Castra Väst är enormt glada över det prestigefulla avtalet med Göteborgs Stad, avtalet är ytterligare ett bevis på att Castra Väst är ett etablerat konsultbolag i Göteborg med fantastisk kompentens inom bolaget! Vi har under senaste två åren haft en enormt fin tillväxt där vi mer än dubblerat bolagets storlek samtidigt som vi ligger högre än branschsnittet i medarbetarundersökningen i Great Place to Work. Under denna tid har vi också dubblat antalet egna kunder som gör att våra konsulter och samarbetspartners får tillgång till riktigt spännande uppdrag, som gör att vi kan fortsätta resan på en av Sveriges bästa arbetsplatser, säger Linda Swartling, VD för Castra Väst.

”Castra har sedan starten valt att lägga all kraft och energi på att bygga det bästa bolaget och konceptet för vår viktigaste tillgång, konsulten. Vår region i Väst har verkligen jobbat hårt för att skapa det mest attraktiva konsultbolaget under ett par års tid. Nu får man skörda frukterna av det hårda arbetet i form av branschens nöjdaste konsulter som i förlängningen resulterar i flera nöjda kunder. Vi ser fram emot att hjälpa Göteborgs Stad i deras digitaliseringsresa framåt och tackar dem för förtroendet.” – Sebastian Fagerholm, ansvarig för offentlig sektor.

Avtalet börjar gälla 2022-12-01

Läs mer om våra ramavtal och vårt arbete inom offentlig sektor här