Castra växer och startar nytt bolag inom systemutveckling

Castra expanderar sitt arbete inom systemutveckling när affärsområdesansvarig Petter Eriksson startar nytt nischbolag. Ett bolag som lägger fokus på systemutvecklingsområdet och som kommer vara lokaliserade i städer som Örebro, Karlstad, Eskilstuna, Arboga och Borlänge.

Hur kom det sig att du startade bolaget?

En av anledningarna som fick mig att välja Castra var att det pratades om att det fanns möjlighet att arbeta som affärsområdesansvarig och driva nischbolag i Castras regi. Under våren 2021 skrev jag på en avsiktsförklaring att starta upp ett nischbolag inom systemutveckling förutsatt att jag visade framfötterna kan man säga. Min plan var att det skulle ta 1-3 år att skapa förutsättningar och det gick som tänkt.

Vad innebär detta för Castra?

Skapa en grymt bra lokal närvaro och kompetens gällande systemutveckling i Örebro och på sikt även i områdets övriga städer. Detta gör vi i ett tätt samarbete med Castra Mellansveriges regionansvariga för samma område. Vi tillsammans kommer komplettera varandra på ett väldigt bra sätt.

Hur går det för er än så länge?

Det går bra. Vi har gått från noll till ett tiotal personer i Örebro som uteslutande arbetar med systemutveckling idag. Vi har efter sommaren även signerat några nya stjärnor. Så vi tror på en positiv progress framgent.

Framtidstankar och mål?

Målet för 2022/2023 är att vara 16 personer i bolaget som både breddar och kompletterar vårt redan generösa kunderbjudande. I början kommer fokus ligga på Örebro men under kommande år kommer vi även att expandera ut mot de andra större städerna i vår region.

Vi tycker det är fantastiskt roligt att Petter har valt att starta detta nischbolag! Vill du veta mer om Castra och vilka möjligheter det finns för just dig hos oss? Läs mer här