Castra förvärvar Callista

Castra har nyligen genomfört sitt första företagsförvärv genom att förvärva Callista Knowledgebase AB, med säte i Göteborg. Detta är en betydande expansion för Castra och förstärker deras närvaro inom både konsult- och produktbaserade tjänster. Förvärvet trädde i kraft den 25:e mars och innebär att Castra nu även inkluderar ett produktbolag i koncernen. Det nya förvärvet inkluderar tre anställda.

Callista Knowledgebase AB är ett IT-konsultföretag som specialiserar sig på IT-arkitektur och tekniska frågor relaterade till Microsofts .NET-plattform. Företagets affärsidé är att erbjuda kunder effektiva lösningar, kvalitetssäkring och support genom hela systemutvecklingsprocessen, med hjälp av marknadens bästa tekniska kompetens, erfarenhet och engagemang.

Callista är kända för sin produkt, ICDPlus, en internetbaserad plattform för hantering av medicinska koder inom sjukvården. I samarbete med Nordus Health Care Consulting har de utvecklat ICDPlus för att effektivisera och kvalitetssäkra processerna för klassificering av vårdtillfällen. Denna produkt finns tillgänglig både som en svensk och norsk version och kommer att utgöra ett betydande tillskott till Castras produktportfölj.

Callista

Vi delar Castras engagemang för att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder. Genom att gå samman ser vi fram emot att ytterligare förbättra och utveckla våra produkter för att möta de växande behoven inom vården under en lång tid framöver.

371px_ElinToft

Vi är oerhört glada att hälsa Callista välkommen till Castra. Förvärvet av deras kompetens och produkter stärker vår position på marknaden och ger oss möjlighet att leverera ett ännu större värde för våra kunder.

Yours sincerely,

artikel författare
Emil Ahlenius
Art Director
Emil.Ahlenius@castra.se

 

Anlita oss

Jobba hos oss