Leveransavtal Bolagsverket

Efter en intensiv anbudstävling med 19 deltagande företag har Castra nu framgångsrikt säkrat ett avtal med Bolagsverket. Med fokus på kvalitet och mångsidighet har Castra utmärkt sig som den mest fördelaktiga leverantören för Bolagsverkets behov.

Det framgångsrika anbudet från Castra utmärkte sig i konkurrensen med sin kapacitet, erfarenhet och breda kompetens. Genom att presentera en imponerande bredd av tjänster och individuella seniora konsulter har Castra tydligt demonstrerat sin förmåga att täcka alla aspekter som Bolagsverket efterfrågar. Denna bedömning grundas på en noggrann utvärdering av Castras expertis och förmågor relaterade till det specifika uppdraget.

En av de viktigaste faktorerna som gav Castra fördel gentemot konkurrenterna var dess förmåga att erbjuda en helhetslösning som täckte både vidareutveckling och nyutveckling. Med en plan för ett agilt utvecklingsteam bestående av upp till 10 personer har Castra visat sig vara redo att möta Bolagsverkets behov med flexibilitet och expertis.

Avtalet innebär att Castra kommer att leverera en rad viktiga roller till Bolagsverket med säte i Sundsvall, inklusive systemutvecklare, Scrum Master, testledare, testare, och UX-designer. Med ett åtagande om 10 200 timmar per år fram till mars 2027 och möjlighet att utöka uppdraget till 20 400 timmar per år, förväntas Castra spela en stor roll i Bolagsverkets framgångsrika genomförande av sina projekt.

”Vi är otroligt stolta och glada för det stora förtroende som bolagsverket gett oss. Vinsten av uppdraget grundar sig främst i en bedömning av våra konsulters kompetens och förmåga att utföra uppdraget. Vi vann uppdraget i hög konkurrens mot många av de största och mest väletablerade bolagen på IT-konsultmarknaden. Denna seger är således en fin bekräftelse på att Castra lyckas både attrahera och behålla några av marknadens bästa och mest kompetenta konsulter inom systemutveckling.”

Castra Norr startade upp december 2023 med kontor i Sundsvall och avtalet ger en flygande start och ett betydande steg framåt för den satsningen. Uppdraget är redan i full gång sedan 2 april och vi ser fram emot ett långt, spännande och framgångsrikt samarbete med Bolagsverket.

Yours sincerely,

artikel författare
Emil Ahlenius
Art Director
Emil.Ahlenius@castra.se

 

Anlita oss

Jobba hos oss