Castra har blivit utsedda till gasellföretag andra året i rad

Gasell_Artikel

Att bli utsedd till ett Gasellföretag är en ära som få företag får uppleva en gång, men att få den utmärkelsen två år i rad är en bedrift som verkligen visar på exceptionell prestation och styrka. Ett sådant företag är IT-Konsultbolaget Castra, som har visat sig vara en strålande stjärna inom IT-konsultbranschen.

Gasellutmärkelsen delas ut av Dagens Industri till de företag som uppvisar stark tillväxt, god lönsamhet och stabilitet över tid. Det är en pålitlig indikation på ett företags hållbarhet och förmåga att anpassa sig till en föränderlig marknad. Att upprepa denna bedrift två år i rad innebär att Castra har visat sig vara en mycket pålitlig och stark aktör inom branschen.

Med över 350 anställda är Castra en ledande aktör i Sverige inom IT och Management. Företagets vision har alltid varit att skapa det bolag som man själv ville jobba på – inte det största utan det bästa. Det ska göras tillsammans med de bästa och mest engagerade medarbetarna. Detta är återigen ett kvitto på att de har lyckats skapa och bibehålla ett lyckat koncept, och detta under ett år med tuff konkurrens och en påverkad ekonomi.

– Vi är otroligt glada och stolta över att ha blivit utsedda till ett Gasellföretag för andra året i rad. Vi är övertygade om att vår framgång beror på våra medarbetares stora engagemang och starka vilja att hela tiden utveckla och förbättra Castra, säger Elin Toft, koncern-VD på Castra.

Porträttbild Mikael och ElinGrundare Mikael Hammarin och Koncern-VD Elin Toft

Vill du veta mer om Castra? Läs mer om oss här
Vill du veta mer om DI Gasell? Läs mer här