mikroskop

CASTRA OCH NORDIC MEDTEST SLUTER RAMAVTAL

Castra och Nordic Medtest sluter ramavtal. Avtalet innefattar konsulttjänster inom Mjukvaruutveckling och Test och testledning. Avtalsvärdet beräknas till 20–30 MSEK med en takvolym på 60 MSEK för mjukvaruutveckling, och 30–40 MSEK med en takvolym på 60 MSEK för test och testledning.

Nordic Medtest ansvarar för testning och utveckling av samhällskritiska IT-system som används av människor, regioner, kommuner och myndigheter. System som är komplexa och utvecklas i moderna tekniker. Castra har vunnit avtal inom de två områdena mjukvaruutveckling och test och testledning. Roller som ingår i avtalet:

  • Mjukvaruutvecklare / Mjukvaruarkitekt
  • Testare / Testledare

”Vi är väldigt glada och stolta över att ha blivit utvalda som en av ramavtalsleverantörerna i denna upphandling. Avtalet känns som en ”perfect match” då Castra har mångårig erfarenhet av att leverera tjänster inom mjukvaruutveckling samt test och testledning till samhällskritiska myndigheter. Vi och våra konsulter ser fram emot att bidra till en fungerande digital infrastruktur inom hälsa, vård och omsorg, säger Sebastian Fagerholm som är nationellt ansvarig för offentlig sektor på Castra Group AB.”

Avtalet började gälla från januari 2023 med en avtalstid på 2 år med möjlighet till förlängning i ytterligare 2 år.

 

Läs mer om våra ramavtal och vårt arbete inom offentlig sektor här