Castra utsett till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2020

Castra utsågs 21 mars 2020 till en av Sveriges bästa arbetsplatser när årets vinnare korades av Great Place to Work®. Castra har de senaste tre åren blivit certifierade av organisationen men kammade i år även hem en plats på listan över de bästa arbetsplatserna i landet.

Castra blev under gårdagen utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Listan tas fram av Great Place to Work och baseras på företagens resultat både från omfattande medarbetarundersökningar och organisationens kulturrevision. Totalt deltog 250 företag i årets ranking varav 60 gick hem som vinnare med en plats på listan. Castra knep plats 21 i kategorin medelstora företag (50-249 medarbetare).

–  Vi fantastiskt glada över att vara med på listan över Sveriges bästa arbetsplatser! Vi jobbar ständigt med att utveckla vår företagskultur för att hela tiden ligga i framkant och erbjuda det absolut bästa till våra medarbetare. Att vi nu vunnit den här fina utmärkelsen tillsammans med våra medarbetare gör oss såklart otroligt stolta, säger Elin Toft, koncern-VD för Castra.

Förutom flexibiliteten och friheten att styra över sin egen tid så framkom det även i Castras medarbetarundersökning att den starka sammanhållningen och delaktigheten på företaget är det våra medarbetare uppskattar mest. Satsade konferenser, andra aktiviteter och att alla blir sedda och lyssnade på var andra viktiga parametrar som lyftes i resultatet av undersökningen.

Se hela listan, läs mer om Castra eller spana in våra lediga tjänster.

Elin Toft

Koncern-VD