Linda Hansen-Gjerling

Linda Hansen-Gjerling blir VD för Castra Väst

Castra fortsätter att växa i raketfart och rekryterar Linda Hansen-Gjerling som VD för Castra Väst. Linda kommer närmast från rollen som regionchef på Centric i Göteborg där hon bidragit till att bygga upp deras verksamhet i regionen. Hon tillträder sin tjänst den 20 april 2020.

Linda har ett fantastiskt driv och en inspirerande ledarskapsstil. Hon har tidigare erfarenhet från att leda och utveckla konsultverksamheter och kundrelationer. Samtidigt har hon en förmåga att utveckla framgångsrika team där medarbetare trivs.

– Vi är otroligt glada att få hälsa Linda välkommen som VD till vårt team i Göteborg. Linda är en väldigt omtyckt, inspirerande och drivande ledare med rätt fokus och värderingar. Hon kommer med lång erfarenheter från branschen och är ett fantastiskt tillskott till Castra och det vi bygger tillsammans, säger Elin Toft, koncern-VD på Castra.

– Castra är ett bolag jag känt till under en längre period. Det som framförallt attraherar mig till företaget är den starka kulturen, värderingarna och att man faktiskt bygger tillsammans med medarbetarna. Jag är otroligt taggad på att starta igång och att bidra till bolagets fortsatta utveckling. Jag ser även mycket fram emot att skapa ett ännu starkare team som fortsatt kommer utmana på marknaden, säger Linda Hansen-Gjerling.

Linda Hansen-Gjerling tillträder tjänsten som VD på Castra Väst den 20 april 2020.