Linda Hansen-Gjerling

Castra Väst växer vidare in i 2021

Efter en utmanande vår 2020, på grund av i synnerhet Covid-19, så är Castra Väst återigen tillbaka på tillväxtspåret. Linda Swartlig, VD på Castra Väst reflekterar över det gångna året och framtiden.

”Det har varit ett intressant år minst sagt med många utmaningar och framgångar. Men det har också varit ett intressant test av Castras konsultupplägg, med delägarmöjligheter och modell kring våra medarbetares välmående och personliga utveckling. Allt sammantaget, så vågar jag nog påstå att Castra klarat sig mycket bra jämförelsevis. Framförallt tack vare vårt unika konsultupplägg och vår stora kundspridning”, säger Linda.

2020 blev Castra-koncernen, för fjärde året i rad, certifierat av Great Place to Work som en mycket bra arbetsplats. Vi blev dessutom utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser – en utmärkelse vi är otroligt stolta över och har jobbat hårt för!

”Under hösten har Castra Väst välkomnat två nya affärsområdesansvariga och en hel del nya konsulter. En rad kunder inom diverse branscher har tillkommit och arbetet kring att utveckla våra goda relationer till kunderna är i ständigt fokus. Vår ramavtalssatsning mot offentlig sektor fortsätter där Castra-koncernen under året vunnit drygt 20 avtal varav många är intressanta för region Väst. Så vi är definitivt tillbaka på tillväxtspåret och söker ständigt efter nya duktiga konsulter, som vill hänga med på denna underbara resa”, avslutar Linda.

Vill du hänga med på resan? Besök vår karriärsida för att se våra lediga tjänster.